Kärlek

Varför ska allt med kärlek bara innehålla svårigheter?
 Kan inte mitt hjärta bara berätta för mig hur jag känner, och inte hålla på och förvirra mig som den gör nu!
 
Ibland vill jag bara titta in i dina ögon och säga: JAG ÄLSKAR DIG!! OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET!!

Men det betyder för mycket för mig, och att säga det utan att faktist veta om jag verkligen känner så för han verkar som en dum ide!


Vi återförenas igen efter en lång tid!!

Tänkte slänga in ett inlägg nu igen, eftersom de är lite dött här hos mig!

Imorgon ska jag ju till mamma igen och äntligen få träffa småsyskonen. Hur jobbiga de än är så tröttnar jag aldrig på hur underbart det är när de kommer springade, alla utom Mikis och Tindra,  mot mig och ger mig en massa pussar och bamsekramar! <33 Sen få ligga på golvet i hallen och mysa med Sessi, min hund på 14 år, och bli överfallen av henne. Den hunden är helt underbar! Delar med sig så mycket av sina slämiga pussar i mitt ansikte. hahha x)

Som om inte det var toppen över i:et så återförenas jag och min kära rosa kamera igen! Jippie! Efter nästan 2 veckor så får vi äntligen träffas igen, eftersom jag glömde den där förut. Det ska bli spännade och se hur många bilder Timmy och moa har tagit eftersom de är värsta fotofreaken. Kan ni tänka er att en tjej på 3 och en kille på 8 hellre vill få bli fotograferade eller fotografera än att sitta och leka med dockor/bilar. Helt sjukt!

Så på fredag blir det en massa bilder tagna med min bästa vän, digitalkameran.

Bye for A While And Don't Forget To Smile :)


Som sagt var min favorit bild! Såå söt!

Detta var mitt 130:ionde inlägg! Helt sjukt hur snabbt tiden går!

Onsdag 270509

Den började med att jag försov mig, trodde jag, men sen kom jag på att vi hade sovmorgon. Så typiskt mig att glömma sånna viktiga saker :P

Efter alla posetiva kommenater igår så tänkte jag på att vara extra glad idag och jag behövde verkligen inte anstränga mig. Var super glad redan när vi gick till idrotten :) Tror att de flesta blev glada bara av att stå i närheten av mig. Så posetiv energi hade jag x)

Första lektionen var idrott och vi började lektionen med dragkamp. Självklart körde vi först killarna mot tjejerna. Våran lärare, Tobbe, sa att ni killar, som var 6 stycken, kommer flyga som så vantar eftersom att tjejerna är mer än dubbelt så många som er. Men killarna lyssade klart inte. När alla började dra i snörret så släppte vi i "tjej-laget" repet så killarna trillade ihop i en ända stor hög på gräset. Hahha det var så roligt! Sen körde vi en gång till och riktigt seröst, då vann vi ju så klart! :)

Efter att ha mixat lagen och kört några gånger till, till och med så hårt att repet gick av på mitten, så började vi med brännboll istället. Så vi blev indelade i lag och mitt lag började inne. Så dålig som jag är på brännboll så gick det inte så bra första varven men när jag testade en ny teknik så slög freespin (stavas?) åt landet ingenstans och det blev frivarv för mig. Kände mig stolt över min insats och självklart för att jag var den första som gjorde det på hela lektionen. Där ser ni att tjejer kan vara lika bra som killar! Dock förlorade vårat lag men vi tog det med en nypa salt, det var ju trots allt bara en lek. Hahah vissa av oss gjorde det i allafall. När jag säger "att vi tog det med en nypa salt" så räknas inte Fredrik med i "Vi".

Dagens schema var rättså konstig eftersom våran "standard" lärare var sjuk. Har henne i nästan alla ämnen och som mentor så det blev lite länger lektioner i andra ämnen och håltimme vilket faktist vr lite tråkigt. Har det så ofta nu.

See you, If you want to!


Ny design

Nu har Jennifer laddat upp hennes nya design och gissa vem som har gjort den. Hhaha japp det är jag!
www.disneyloove.blogg.se

Tack för att jag fick göra en!

Ont i fingrarna

Hej!
Har ont i fingrarna efter att ha suttit och skrivit läxor i över 2 timmar. Men nu är iallafall allt sånt klart vilket känns så skönt! Hoppas på att jag inte får en massa nya läxor nu i veckan. Då blir det ännu mera plugg och jag känner verkligen inte för det. Det är klart att skolan är viktig och att man måste ge gärnet, men denna vecka orkar jag inte med mera. Skönt att det iallafall snart är lov, även om  jag inte vill ha sommarlov nu. Vill inte behöva skiljas ifrån alla i klassen ;(

Har entligen hittat ackorden till en låt som är så bra, Så ikväll blir det väl lite träning på den då. Den verkade inte så svår så det ska nog inte vara några direkt svåra problem att spela den. Det brukar alltid bli jätte svårt när man säger så där så jag tror nog att jag ska hålla käften nu! x)

Har fått så mycket beröm för min video jag har gjort. Det roligaste är att jag inte ens använde det programmet som jag brukar utan WMM eftersom den andra tar så lång tid att fixa med. Glad att så många iallafall gillade den. Det är alltid roligt att få beröm. :)

Nu ska jag hänga upp tvätt. Hatar det mest av alla sysslor jag får göra hemma. Men vad kan man göra åt det? Det är bara att fixa!

ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se


Tisdag 260509

Hola! Dagen har känts lite seg. Vet inte varför men det var helt enkelt bara en sån dag då allting gick långsamt.
 
Det var så roligt för på Engeskan så kom jätte många fram till mig och frågade vad olika ord betydde som om jag vore värsta läraren x) och på textil slöjden så frågade Maja och Natta mig en massa frågor hela tiden. Det verkar som att folk tror att jag är expert på de ämnerna eller något.

Läste just denna "dikt" på en blogg och den stämmer så bra! När du når ett mål i livet - var rädd om det. Låt inte suget efter "mer och mer" förstöra det som egentligen betyder något!

ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se

Att göra

Hej! Idag är det mycket att göra så här kommer en "att göra-lista"

Blogga
Youtube
Musikläxa

Leta reda på gitarr noter
Bädda sängen (orka ska ändå sova där snart!)
Göra Franskan
Göra Svenskan
Laga middag

Det där är saker just nu, Kommer säkert på flera senare x)

ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se


Måndag 25-05-09= Dopp för Ella :P

Hej!
Dagen har varit så dära underbar, ni vet hur det är ibland eller hur? Ni vet när allting är bra och man vill bara skutta omkring och sjunga som en liten fågel.

Dagen bestog av:
Mentorstid
Tragisk död av en varelse
Dubbel lektion med So
LUNCH
Matte
Franska

Sen efter skoldagen var slut hängde jag med Ella hem. Skit roligt hade vi. Sen kom Andrea också efter ett tag så vi åkte till deras pappa för att hämta deras grejer. Efter det åkte vi tillbaka hem till deras mamma och hämtade pengar. Sen gick vi ner till favoriten och köpte glass. Jag tog Magnum Mandel,Andrea en annan Magnum och Ella Cornetto. (stavas?)
Efter att ha köpt glass gick vi ner till en brygga och satte oss i solen och doppade fötterna.

Efter att ha suttit där i 10 minuter tyckte Andrea att vi skulle köra "Hur långt kan du gå" så vi ställde oss upp. När Ella skulle ställa sig upp tappade hon solglasögonen i vattnet. Hahaa så det vara bara för Ella att börja gå i och hitta de. Som tur var så fick hon upp dem men att gå hem blöt kan ju inte ha varit så kul. :/

     

Bildförklaringar:
1. Våra fötter. Man ser knappt Ellas x)
2. Ella i vattnet. Hon fick ju gå rättså lång ut
3. Vi med glass. (kolla inte in min minn. Vet inte vad jag gör..)

ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se


Jennifers design

Testar detta istället då ;) Hoppas att det funkar!

jojofromsweden design to jennifer

Klicka på bilden så kommer en sida upp ;) och där klickar du ännu en gång på bilden så får du det format som den ska vara. Hoppas att du gillar den!

ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se

Saker ni kanske inte visste..

Ella och Andrea har gjort samma sak som jag tänker göra nu, bara så att ni vet att det inte var jag som började :)

- Mina favorit färger är röd,rosa och gult
- Jag blev ihop med min första kille när jag var 4 år.
- Gick på 2 olika dagis och 1 dagmamma samtidigt när jag var liten
- Drömmer oftast JÄTTE konsitga drömmar
- Har blivit mobbad
- Glömmer saker lätt
- Var överviktig när jag var liten
- Älskar att bjuda på mig själv (precis som ella :P)
- Har bara gått i berga i 6 månader snart
- Gråter till Casper (filmen om spöket)
- Tycker att Titanic är patetisk
- Älskar att rita och skriva "Berättelser
- Älskar engelska
- Är musik tönt
- Kan spela lite gitarr
- Drömmer om att flytta till USA
- Har alltid kaos i mitt rum
- Älskar skräck filmer
- Åker allt på grönalund
- Får åka allt på grönan
- Har 2 väggar i mitt rum fullt av posters med Disney stjärnor
- Har varit sjävmords belägen (stavas)
- Favvo smink är eyeliner och naglack

Där fick ni veta lite om mig! <33

ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se

Video

Har gjort en video till alla i 7:b. Den är dålig men jag hade brist på material så det blev som det blev.

Så vad säger ni i 7:b? "How Do we say our goodbyes? Do we laugh or cry?"



ANDREA: www.nittiofemman.blogg.se

Tack för alla fina kommentarer! ÄLSKAR ER ALLIHOPA SKIT MYCKET!

Söndag 24-05-09

Idag har jag varit riktigt lat och seg. Min dag började vid 12.00 när pappa väckte mig och tyckte att det var dags att gå upp. Vilket jag verkligen inte höll med om. Mot min vilja gick jag iallafall upp och åt frukost/lunch, Sen blev det lite fortsättning av min skiss som jag började med igår. Jag ritar av Miley Cyrus just nu men funderar på att börja med en ny snart.

Pia, pappas sambo, var här igår tills idag med alla 3 hundarna, Sami,Tari och Ella. Alla 3 är jätte söta men Ella, som fortfarande är valp är lite för busig fortfarande. I morse tillexempelt när jag vaknade så var en av skor borta. "Hmm vad kan den vara?" tänkte jag. Då hade Ella tagit den och bitit sönder sulan på den. Som tur var så var det ett par gamla trasiga ballerina skor och inte mina converse.

Under dagen har jag mest hjälpt pappa med lite saker och städat rummet. Sen har jag fått tvättat alla mina kläder som jag hade i stora högar i mitt rum. Det  blev 3 stycken fulla omgångar i tvättmaskinen. och då har jag ändå 1 hög kvar :(  *suck* men rummet är iallafall rättså fint nu så nu får vi se hur länge det är det. Jag skulle chansa på 2 dagar max. Är så slarvig av mig.

Nu ska jag sätta på vattenkokaren och göra lite the. Stavas det the eller tee, ni som vet? Jag har ingen anning så jag brukar skriva någon av dem.

Mot köket och vidare! //Jojo

www.nittiofemman.blogg.se


Varför jag läser Andreas Blogg..

1 av prisen i tävlingen "Guess The Song" var att jag skulle skriva varför just jag läser/följer bloggen så här kommer det:

Många följer ju varandras blogg för att man är kompisar och det är dels varför jag följer Anderas blogg.Men det är inte bara därför. Andrea är en underbart snäll människa och jag tycker att hon skriver på det bra sätt. Inte för mycket slang, inte för mycket text utan stycke osv. Det låter kanske lite konstigt men så är det verkligen x)

Som om det ovanför inte vara nog så har hon en grym talang också. Det är inte direkt en talang som att vara bra på att sjunga eller dansa. Utan tjejen är bäst på fotografering! Hon får verligen till bilderna i rätt vinkel och bilderna blir enormt snygga. Sitter verklingen och drömmer framför hennes bilder. Och Photoshop ska vi inte ens börja snacka om. Hur kan man vara så bra? Andrea är verkligen kanon, med en cool personlighet och skit snyggt hår x)

Så gör som jag och följ Andreas Blogg!
www.nittiofemman.blogg.se


Vinnare..

Nu har jag dragit vinnaren i "Guess the song"-tävlingen! Och vinnaren är *trummor*... ANDREA! Grattis!

Tack alla 3 som tävlade vilket var: Ella, Andrea och Michelle.

Vill bara säga att jag plockat inte med de som skriver kommentarer som är Anonyma viket ni kanske förstår. :)

www.nittiofemman.blogg.se är alltså vinnaren!

Lördag 23-05-09

I morse fick jag seröst damp utbrott på Emmie. När klockan var ungefär 9:30 så satte hon på Linkin Park- What I've Done på högsta voylm och började hoppa upp och ner i sängen! Det gick ju inte att undvika att vakna då, så jag gjorde det bästa av situationen och trycka kudden mot huvudet och skrika : EMMIE SERIÖST SKÄRP DIG!! medans hon skrattade som in i sjutton .Hon till och med satte sig på mig!

När klockan var 11: 40 eller något sånt. vad förväntar ni er av mig? att jag ska hålla koll vad klockan är varje gång någonting händer? skulle inte klara det x) Iallafall nån gång  12 så gick jag och Emmie ut i regnet för att gå spåret. Hahha jag snackade på om en grej halva spåret. Snacka om Snackis x)

Efter att vi hade gått och fixat oss så kom Nina så då gick vi upp till Statioil för att lämna tillbaka filmerna och köpa lite lördagsgodis.Gott! Sen skulle de andra 2, som egentligen har namn som jag inte orkar skriva, sola solarium. Inget illa menat mot Nina och Emmie men jag tycker att det är onödigt. Först och främst är det något med solaruim som har skrämt upp mig. Sen så verkar det lite onödigt att betala för att bli brun när det egentligen finns att få gratis (syftar på solen(x ) sen hur kul är det och ligga på 35 lysrör i en vitt liten låda och steka? Man vill ju kunna ligga och  läsa när man solar. Kunna höra plaskandet av små fötter i vattnet när man ligger där och blir varm. Kunna andas in den friska luften inte vara inständ i en kastrull med lock som om man vore en potatis som ska kokas.

Jag stack hem vid ungerfär 16:00, Och när jag kom hem väntade ett riktigt kaos rum på mig! *suck* Jag är fortfarande inte klar. Men jag är klar med Jennifers design (www.disneyloove.blogg.se) Kolla in hennes blogg :)

Nu blir det fram med diskhandskarna tänkte jag säga x) men nej det blir fram dammsugan! Byee Byee

Am I a Shopaholic?

Hej alla människor! Har ni haft en bra en bra fredag? Det har jag! Har varit med Emmie i täby och shoppat. Köpte lite grejer som ni kommer få se bilder på senare :)

Köpte svart linne från Gina Tricot 79:-
Köpte vitt linne med tryck 129:-
Köpte 1 linne som jag ska ha på skolavslutningen. Super hemligt så ni kommer inte så se den innan det smäller. x)
Bikini topp 129:- från Stadium
Bikini underdel 79:- HM
Skosnörren 5 pack för 10:- (HAhha ingenting man brukar köpa men jag behöver flera)

Nu sitter jag här hemma hos Emmie och känner mig väldigt osocial, Såjag ska bara skriva några rader till och sen blir det hej då.

Vi ska titta på Bröllops Duellen, en film jag har velat sett länge nu. Vi har redan tittat på en annan film som hette The Bunny House och den var rättså konstig men ändå bra på något sätt. En riktig tjejfilm :) Haha nu när jag ändå snackar om film så kan jag ju passa på att skriva att  det gick en fransk film på tv som slutade just nu. Den var den dåligaste film jag någonsin hat sett. Killen/mannen i filmen hittade sin "16års kärlek" så hela filmen gick de runt och snackade om deras liv! Så tråkigt var det men ändå romantiskt på något sätt. Romantiskt på en dålig nivå.

Nu sitter Emmie här och vill att jag ska sluta blogg. Hahha Nu började hon garva också för att hon såga att jag skrev om henne. Emmie: The bunny house! Haha kanin huset! Hette den verkligen kanin huset? Hahha Johanna! Hahha Johanna!

Nu kommenterade hon också att jag skrivit fel. Filmen hette The house bunny. My bad!

Byee! -kisses-


Insepereras mycket?

Godnatt blir det väl dags att säga nu. Ska börja skriva en ny berättelse nu. Har skrivit hela dagen men glöden i pennan vill verkligen inte sluta glöda.

Allt som har hänt den senaste veckan har inspererat mig till att skriva en ny berättelse. Kanske lägger upp en bit av hela storyn på bloggen imorgon. Hinner nog skriva klart den innan dess :)

Imorgon ska jag lägga mig på stutsmattan och läsa "Ljudet av ditt hjärta". Har inte läst på över 1 vecka. Som vissa kanske vet så är "Ljudet av ditt Hjärta" 3:dje boken av Stephenie Meyer eller som andra kallar det "Twilight 3". Som ni kanske vet så är ju boken jätte "populär" och jätte många är beronde av den, men det är verkligen inte jag. Visst är handlingen bra och edwards karaktär dröm pojkvännen men jag känner vekligen inte att jag måste läsa ut boken eller läsa varje sekund jag kan. Men när jag läser så brukar jag känna mig tagen. Inte så att jag inte kan sluta men ändå. Så allt trams om att den är beroendeframkallande existerar verkligen inte i min värld. Är det min eller alla andras värld som är konstig? Är ni beroende av böckerna? Vilken läser ni just nu? Eller läser ni en annan bra bok?


En av mina favorit bilder!! Känner mig inspererad till att rita en ny bild nu bara för det! Fan, Varför har dygnet bara 24 timmar?? Skulle behöva mera tid!


"Guess the song"- Tävling

En ny tävling! Jippie ska ni alla kommentera då :P

Regler:
Gissa vilken låt. Du får gissa hur många gånger som helst. Avslutas på Måndag. Priset är att jag länkar i 1 vecka till din blogg, och tipsar om den tex skriver varför just jag läser den och varför jag tycker att andra också ska göra det. På måndag plockar jag ut de rätta svaren och drar en vinnare som vinner priset. Ni behöver inte skriva vem som har gjort den om ni inte vill men det skulle vara roligt! Lycka till!

Det blir bara en liten del av den. Här kommer låten:

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you're near I feel like Im in heaven, feeling high
I dont want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I dont wanna run away, baby youre the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

Så bomba mig med svar nu!


En annan tävling kommer upp på Söndag kväll. Vill inte starta 2 stycken samtidigt :P Byee

Torsdag 21-05-09

Imorse vaknade jag först kl. 10:34. Men somnade om. Riktigt skönt! Sen vaknade jag 11:30 igen och gick upp, Så här sitter jag i rosa mjukisar och oversize t-shirt och klockan är över 14.

Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu. Har ett rum att städa eftersom jag inte hann det igår. Det blev inte så många kryss på att göra listan. :D

Information om USB-Minnerna: Kostar 150 :- styck och jag får hem de på Söndag eller Måndag. Är på 2 GB. Rosa =)
Har bara 3 stycken så det är först till kvarn. Ella och Andrea har redan beställt 2 stycken så nu finns det bara 1 kvar.
Jag funderar på att köpa ett om ingen annan vill :) annars har man ju alltid pappa som plan B. Hahah x)


Vad är det med samhället?

Vad är det som får folk att tro att de kan göra vad som helst mot en levande varelse?! Finns det någon som kan förklara alla de frågorna för mig! Hur folk kan tycka att det är 100% okej att göra saker som vi andra tycker är 150 % inte okej.

Igår fick jag reda på sanningen av pappa. Varför en del av våran familj inte har varit hemma hos oss på ett tag och varför allting har blivit så konstigt. Det är nämnligen så att min pappas sambos dotter, tänker inte skriva några namn eftersom att det är privat, blev våldtagen i helgen. Det är helt hemskt!! Så pappas sambo har inte orkat åka hit och mår jätte dåligt just nu.

Vad är det med dessa människor? Fan man kan ju inte ens gå ut på gatan utan att vara rädd längre! Man kan inte gå själv på kvällen för då blir man våldtagen. Går man över vägen så blir man påkörd. Går man med plånboken i handen blir man rånad! Van fan är det med vårat samhälle?!!

Förlåt för detta lilla damp-inlägg men jag var tvungen att "skriva ut om mina känslor" som min pskygolog (Stavas?) säger. Uschh! Henne ska man tillbaka till i höst igen! Bara tanken får mig att må illa!

Att göra lista

Förut fattade jag inte varför folk gjorde sånna hära på sina bloggar men nu kände jag att jag också måste gör en :)
Så här kommer min "Att Göra-Lista"

Äta Middag [x]
Städa rummet [ ]                                    
Dammsuga [ ]
Försöka leta lite till efter kameran  [ ]
Kolla bloglovin [x]
Åka iväg på träning [x]


Tänkte bara informera om att imorgon drar jag igång 2 nya tävlingar igen :D Roligt!

Tisdag 19-05-09

Hej!
Det blir ett lite försenat inlägg från igår nu.

Jag åkte in till Åkersberga med pappa för han skulle titta på jobb där. Sen mötte jag upp Jossan och vi gick in till teater, BACKSTAGE! Så coola vi är! Hahha, drev. Sen började föreställningen kl 19.00 och efter kanske 1,5 timme var det pause, så jag och Jossan gick och köpte bullar. Precis innan vi skulle betala så kom hennes farfar upp till oss och sa att han ville betala. Så snäll farfar hon hade!! A iallafall så gick vi tillbaka till våra platser och åt de äckliga bullarna vi hade fått. De var seriöst de äckligaste bullar jag någonsin ätit. Inte för att jag vill vara taskig mot de som bakade men de var verkligen inte goda. + att saften tog slut innan vi hann och köpa så vi fick vatten. :( Jag som ville ha saft :P

Sen började föreställningen igen och höll på till 21:45 ungefär. Jag kan säga er att efter ha suttit i de där stolarna i över 2 timmar var det inte roligt längre. + att alla sjöng hela tiden så det blev ingen rikigt show utan mera som en extra lång Idol Adution. Men sista låten var riktigt bra. Undra varför jag tyckte det? Kan det ha med att en grymt söt kille sjöng solo?? :P

Efter att ha tagit sig tillbaka backstage och pratat lite med Jossans pappa Magnus, som höll i hela showen, så gick vi ner till tåget. Det var så roligt för att vi trodde att vi var på fel sida så vi gick över spåret och  hoppade upp på andra sidan av stationen och efter att ha suttit där och snackat ett tag så kom vi på att den andra sidan (den vi var på först) var den rätta så vi fick hoppa över igen :P Vilken tur att vi märkte det iallafall. Annars hade vi missat tåget.

På vägen hem så somnade jag nästan. Var helt slut! Klockan 22:40 var jag innanför dörren och jag trodde nästan att pappa skulle sitta uppe och ha värsta förhöret om vart jag hade varit eftersom att en show inte brukar hålla på så länge.
Men det gjorde han inte. SKÖNT! Iallafall så fixade jag i ordning mig och gick och la mig. Även fast jag var grymt trött så kunde jag verkligen inte sova, men efter nästan 1 timme (kl. 00:15) öppnade jag dörren till drömmarnas värld.

ONSDAG
Efter att ha sovit ett bra tag vaknade jag upp vid 7:00 men gick inte upp förrän kl var 7:30. Jag åt frukost och en massa sånt som man gör på morgonen, och klockan 9:55 cycklade jag och min nya rosa hjälm ner till stationen för att åka till skolan. Började inte förrän kl 10:25 vilket var jätte skönt.

När jag  kom till skolan så sa Anna-Karin, en lärare, att våran lärare var sjuk så vi skulle ha ett lite annorlunda schema idag. Så vi gick igenom det och sen sa hon att vi slutade 13:50 istället för 15:10 eller som i mitt fall 16:10.
Riktigt skönt!

Så här sitter jag och bloggar och ska snart plocka upp lite i rummet. Det är alltid så rörigt i mitt rum. :/

Det blev ett väldigt lång inlägg med säkert en hel del stavfel men jag orkar inte med dem nu. Kollar sånt sen. Säg till om ni ser något som är fel så fixar jag det :)

Statisktiken spelar ingen roll!

Hej!
Det är en grej jag har tänkt på. Väldigt många slutar blogga efter ett tag för att det är tråkigt, och jag fattar inte det. Jag är helt beroende av det! Älskar att skriva om mitt liv även fast personer inte bryr sig, diggar den dära känslan man får när man när man delar med sig av sina beskymer. Jag vet att det är olika från person till person men ändå.

En annan lite knäpp sak är att vissa lägger av för att deras blogg inte blir "Känd" vilket är så patetiskt i min värld. Mitt mål med min blogg är verkligen inte att bli B-kändis direkt, utan jag skriver för att jag vill dela med mig av mina tankar och älskar att blogga. Jag vill inte att min blogg ska vara som Kenzas eller Foki, så det målet strävar (stavas?) inte jag efter heller. Ska jag vara helt ärlig så har inte jag kollat min statistik på över 2 månader. Det är så oviktigt!

Här kommer iallafall en grym låt som heter Runaway Love med Ludacris ft. Mary J. Blige. Tänkte att jag postar musikvideon också. Den passar så bra till låten! Bara så att ni vet så har den som postat videon gjort om låten lite. Inte texten eller musik videon är ändrade men han/hon har lagt till ett annat ljudspår. Riktiga låten är bättre!

Drar nu

Hej! Om 10 minuter ska jag dra ner till tåget och åka till åkersberga. Ska på föreställning där :D
Skriver mera sen. Puss <33

Matlaging och Radio

Hej!
Just nu lagar pappa mat och jag plockar i mitt rum samtidigt som vi lyssnar på radion. Det var precis FloRida med Round Round och jag måste säga att den låten har satts sig. Sjunger den hela tiden hemma.

Urrgggh! Jag är så arg på mig själv just nu! Jag hade betämt att jag skulle packa upp väskan och fixa allt i rummet direkt när jag kom hem. Tror ni att jag gjorde det då?? Självklart inte! Så nu efter maten måste jag städa,dammsuga,packa upp och göra rent akvariumet.

USB-minnen

Nu ska fotbollslaget börja sälja USB-minnen. Jätte praktisk sak och ur snygga också.Just nu vet jag bara att dem finns i färgen rosa men det  kanske kommer i andra också. Om någon är intresserad att köpa så kommentera gärna. Kom ihåg att det går till en bra grej :D


Gå till skolan..

Hej nu drar jag till skolan. Hanna är här för att hon glömde att det var sovmorgon :P Hahha igen!

Det blir tyvärr inga mera inlägg för jag ska till mamma. Där finns det ingen fungerande data :(

Ny Design!

Tack så mycket för designen Ella! Den var rikigt cool! och tog rättså lång tid att göra :P

Nån som har planer inför helgen? Jag,Fredde,Ella och Gustav (?) ska till Åkersberga IP och kolla på när bland annat min lillesyster kör drogkampen. Ska bli skojigt! Lite pinsamt kommer det väl att bli eftersom hela våran familj (mammas alltså) kommer vara dära, dvs alla 5 barnen, mamma och mammas sambo. Det kommer bli fullt hus :P
Hoppas att de andra kommer stå ut med att jag har en liten tjej som ska klättra på mig hela tiden och inte släpper mig  inte för något annat än glass eller godis.

Fredde ska även på en av stationerna och vara typ "ledare". Han har blivit utvald, Hahha! Ella och Andrea fattar vad jag menar :P

Nee nu blir det sängen och en bra bok. Bye Bye <3



Varit hos Andrea och Ella...

Hej! Idag slutade vi 12:45 istället för 13:50. JIPPIE! Efter skolan var jag med Ella och Andrea. Vi hade skit roligt!
Spelade först krocket (Stavas?) efter att ha ätit mellis. Andrea vann. Men jag avr så nära på att vinna. När jag och Andrea var i mål så var Ella fortfarande kvar borta vid den andra pinnen. Hahha

Efter att Andrea hade vunnit så tog vi fram Kubb och körde det ett tag. Eftersom vi var 3 så blev det en liten special veration. Roligt var det iallafall.  Efter att ha kört kubb ett antal gånger körde vi jag mot de. Jag vann. Hade ner alla på 5 minuter, Hhaha! Ella lärde mig också lite av hennes knep i Photoshop så nu kan jag lite mera.

Nu ska jag börja med en design till Jennifer. Ska bli roligt men den blir nog inte klar förrän på Måndag.

Ella (www.ellea.blogg.se)
Andrea (www.nittiofemman.blogg.se)
Jennifer (www.disneyloove.blogg.se)

Mycket Bilder :D

Mycket Bilder! 
                                      

                             

Lägger upp ännu mera och förklaringar i morgon bitti eller på torsdag kväll! Puss <33

Bonjour!

Nu är jag hemma ifrån skolan och oj vad rolig dagen har vart. PÅ morgonen hade vi Americansk brännboll. Vårat lag var ju värsta hejaklacken! Hahha :P
Efter lunch hade vi bild och jag måste säga att Fredrik gjorde inte mig direkt glad. Han satt och förstörde min tecking hela tiden och sen tog han mitt block och skrev en massa saker.
Ni vet kanske att jag är en sån dära "List-person" som alltid ska ha listor som jag följer, eller små kom-ihåg lappar så att jag inte glömmer bort saker. Iallafall så hade jag skrivit upp 2 saker jag skulle göra, Tror ni inte att han skriver till då "Bli ihop med Fredde =)" JAPP det gjorde han!!

Om 55 minuter ska jag över till grannen och åka på fotbollsträning. Jag måste säga att de som har planerat träningstiderna kan inte ha tänkt på os i röd grupp. Vi har nämnligen träning 2 dagar i rad. Så gör man sig illa på första träningen har man ingen chans att bli bra till nästa träning, dagen efter. Vi i vårat lag har verkligen turen att skada oss hela tiden.  Dåligt eller hur?

I går på matten skrev Acke kärleksbrev till några tjejer. Till mig skrev han "Jag älskar dig. Du är lika fin som en ros!"
Till ella "Älskar dig mest! Du är finare än rosen" Och till jossan skrev han "Du är Bäst! Du är såsen i kebaben." Såå sött eller hur?

Bye bye for a while but don't forget to SMILE! <33


Godmorgon

Godmorgon alla... Ja vad ni när. Folket kan man väl kalla er, Eller underbara människor som läser min blogg! Ehh jag börjar om på nytt. HEJ ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM LÄSER MIN BLOGG!! Där satt den!

Idag är det Tisdag, tänkte ta och berätta det för alla som kanske inte visste det eller hade glömt :P Vilket i min värld innebär skola. Tror nog att rättså många har skola idag :P

Om 4 minuter kommer Hanna. Hon glömde att vi hade sovmorgon idag så hon var i skolan vid 8 redan. Den lilla klanten!
Iallafall så har hon ju så tur att hon kan åka hem till mig :P

Vad mer kan jag skriva? Mmm, För alla er som älskar när jag lägger upp bilder så kan jag ju säga att jag känner mig som värsta foto-nörden idag :D Så det blir nog många bilder :D

Jag är med I en tävling!

Jag är med i en tävling som gullungen Andrea (www.nittiofemman.blogg.se) har fixat. Tävlingen går ut på att man ska fota något. Inte människa eller natur utan sak: ex. lampa, bord, små saker.
Här är mitt bidrag:



Titta in på hennes blogg för att få veta mer om hur du anmäler dig till tävlingen och reglerna.

Puss och Natti Natti! Okej inte god natt än men jag ska dricka tee nu så jag orkar inte blogga mera.

Rubrik?

Många av mina kompisar vill gå ner i vikt, Ännu ett a de saker som påverkar dagens ungdom mer än någonsin.
Och jag tycker banta är det mest idiotiska man kan göra när man försöker gå ner i vikt. När man slutar banta och börjar äta igen så tror nämnligen magen att den inte ska få något mer än det den får då så den börjar lagra allt och det är inte heller bra. Själv tycker jag att lite mull på magen ska man ha, Men här kommer lite tips till alla er som behöver gå ner i vikt eller tycker att ni behöver:

1, Sluta helt med godis,chips,Läsk m.m
2, Motionerna bra. Kanske inte så mycket mer än vanligt men en joggingtur nån gång i veckan skadar ju inte :D
3, Ät inte en massa saker imellan måltiderna, utan ät Frukost, eventuellt frukt, Lunch, Mellis och sen middag. Alla små saker man stoppar i sig påverkar verkligen.
4, Vanessa Hudgens (min Idol) har ett tränings tips. Hon sätter sig på en av de cyklarna längst fram när hon kör speeding, för då känns det som att alla kollar på henne och då ger hon lite extra för att inte verka otränad. Smart!


Här är en bild på henne. Klicka för att få den större. Hon påverkas inte av "Size-Zero" eller en massa andra hollywood trams vilket har delvis gjort henne till en av mina idoler.

Jag kan inte säga att jag stöttar "size-zero"  grejen som många påverkas av, Så detta är inget positivt mot det.
Ja tycker därimot att det inte är så farligt att man håller sig hälsosam dvs äter rätt och rör på sig, Vilket många tycker tillhör till size-zero tramset. Därimot ska tex inte vi i ex min ålder dvs 13-14 eller yngre ta allt detta med trådsmal och Size-Zero så seriöst och verkligen inte följa det över huvudtaget. Vi växer fortfarande och behöver även gå upp i vikt för att hålla kurvan. Det är helt naturligt att gå upp i vikt!
SÅ DETTA ÄR ALLTSÅ INGE SUPPORT MOT "SIZE-ZERO"!!!

Kommentera gärna vad ni tycker om inlägget,Size-Zero och mina tips eller annat. Tack för att ni kollade in på in blogg!
Vet inte varför jag ens skrev det hära inlägget. Hade tråkigt helt enkelt!

Godnatt säger jag! <33


Hola!

Idag var jag nära på att försova mig, IGEN! Jag vet inte vad jag ska göra åt det där asså. Varje morgon är den samma. Jag vaknar, Sen vaknar jag igen fast 45 minuter senare. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det!

Som ni kanske vet så har jag ganska bred musik smak. Men på senaste tiden har det blivit ännu mera "Emo" Musik på min mobil som jag lyssnar på. Igår tex så tipsade en kompis om Paramore så jag började lyssna på dem. Nu är jag besatt!! Älskar de!

Har varit inne på converses hemsida och lekt lite. Har kommit på hur mina converse ska se ut. :D De blir halva turkos blåa och andra delen Gul. Remsan bak blir rosa och rosa snörren. Sen blir det röda streck på sulan och grönt inne i skon :D Snyggt och färgglatt! Mitt nya smeknamn blir väl snart Rainbow Girl eller något :P

P.s Kolla hemst gärna in min andra blogg. Den handlar bara om skor! :D www.lovesko.blogg.se

Bilder :D


Gullungarna (Från v. Jossan,Ella,Märta,Lotta,Saga och Hanna)


Lotta och Märta körde Cheerleadning som vanligt :P


Mina enormt coola skor :D

Orkar verkligen inte ladda upp flera. Måste dusha.
Skriver imorgonbitti Puss <333


Msn-tönt??

Jag har suttit inne på Msn i 3 timmar nu :P Har spel massa  olika spel  där mot en kompis.Skit roligt men jag förlorade..1 spel var jätte svårt. Man var en av bilarna i Algrens Bilar, Jag var självklart den rosa :D. Sen skulle man köra race mot sin motståndare.  Men man styrde inte som på ett vanligt spel, Ni vet när man kör framåt på uppåt pilen osv utan på detta spel så hade dem vänt allt sånt, Så om man skulle framåt så andvände man pilen åt höger. Konstigt eller hur? Roligt var det iallafall..



Nu ska jag göra No-läxan. Skriver nog mera sen! Är så Blogg-tokig just nu :D
//Johanna


Söndag..

Hej!
Då var det redan söndag då och imorgon är det måndag igen. Tiden går för snabbt! Idag har jag inte gjort så mycket. Fixade en kompis hår efter att vi hade haft Loppis. Båda grejerna gick åt ********. 

Just nu sitter jag mest bara här och gör ingenting. Ska logga in på Twitter och uppdatera där tror jag. Någon annan som har Twitter?

// Johanna


Veckans Sammanfattning..

Hej!
Som ni kanske har fattat vid det här laget har jag varit utan data så blogginläggens datum är väl typ en vecka gamla. Hehe :/ Men nu är datan min igen :D så här kommer sammanfattningen av hela veckan som har varit:

MÅNDAG
Hmm Vad hände då? Jag trodde att jag hade träning med det hade jag inte, så jag gjorde mest läxor. Japp så tråkigt är mitt liv :P men det var skönt att jag gjorde klart så mycket läxor då så slapp jag sen..

TISDAG
Vi slutade 1 timme tidigare än vanligt. Åkte till mamma med min syster. Så mycket mer hände väl inte.
Eller jo vi hade musik i skolan så jag och "Rosa The Band" (Vårat lilla band) övade ännu mer. 4 killar i klassen har ju också band och vi byte lokaler så det blev lite jobbigt att flytta grejer i början av timmen vilket tog tid av lektionen. Så vi hann inte så mycket.

ONSDAG
Vi hade löpskytte/indrottsdag i skolan och det var mycket bråk. Berättar mer om det senare. Hade även utvecklingssamtal och det gick jätte bra :D

TORSDAG
Min syster försvann. Jag vill inte berätta så mycket om det eftersom det är en grej inom familjen. Mina kompisar och de i klassen vet om det..  Hade även fotbollsträning.

FREDAG
Vi hade matteprov. Klarade det rättså bra. En liten grej som jag kom på hur man gjorde senare. så typiskt!

Tråkigt Inlägg det blev :( //Johanna

Inte igen..

Hej!
Nu sätter pappa Dataförbud igen! Mikis har suttit uppe hela helgen framför datan och inatt satt hon till 24.00
så pappa är inte så glad.


Ses när jag har kommit tillbaka från helvetet

//Johanna


Läxor, Läxor, Läxor..

Här har jag suttit i 2 timmar med en stor hög med läxor brevid mig, och den har inte blivit mindre!
Det där är en sån där små sak men den stör mig som in i ********.

Idag trodde jag att det skulle vara träning men det var det inte. Kollade fel på hemsidan förra veckan. :/
Så det blir det på Onsdag och Torsdag istället. På torsdag ska jag även ge Hanna (www.forsh.blogg.se)
privat-lektioner i matte. Jag vet att det låter lite konstigt men det var hennes ide. INTE MIN!

DAGENS LILLA FUNDERING (eller vad man nu kallar det)
Jag har gjort ett ända stort misstag som jag ångrar så himla mycket!!
Jag tänker inte berätta hela storyn för då är jag körd om den personen får reda på det men jag "Dumpade"
en kille jag var ihop med för att jag trodde att en annan kille gillade mig. Självklart hade jag fel!!
Åhh Hatar Livet ibland!

//Johanna

RSS 2.0