Thank you God..

"When I had no one to call & all the world had shut me down, I showed up at your door so blue. Thank God I had a friend like you" //Miley C.

Tyckte att den var så fin att jag var tvungen att lägga upp den :)

Hottie Or Nottie? VINNAREN!!

Nu har jag lottat fram vinnaren och vinnarnen är.... *trumvirvel* MÄRTA!
Märta vinner 3 par örhängen från Ur och Penn värde 59:-.
Har inge bild just nu men det kommer.


Reslutatet blev:
 75% tyckte att Miley var snyggast och 25 % tyckte att Hilary var snyggast.


Will You Follow Me?


Vad Tycks?

You are my tears..

Dikten är Fannys, men bilden har jag suttit och klistrat ihop. :)


Jojo-Dag! :]

Hejsan hopsan!
Vad gör ni? Läser min blogg antar jag. x) Annars hade ni ju inte läst frågan och svarat på den.. :P


Hela veckan så har jag misstänkt att Hanna, Märta, Jossan, Ella och Andrea skulle hitat på något på fredagen [igår]. Alltså hitta på nåt som en överaskning elr sånt, vi gör det alltid när nån av oss fyller år. ad som fick mig att tro att det var just då var för att Jossan helat tiden skulle fråga: "Vad ska du göra på fredag Jojo?".

I går så åkte jag hem precis som vanligt efter skolan och satt hemma och tittade på TV och åt lite mellis. Hela tiden tänkte jag på att de kunde komma. Efter ett tag så satte jag mig vid datan och glömde bort att tänka på att de kunde komma. Pappa, med sina öron som hör allt hörde att det var någon utanför våran dörr så han öppnade [jag hörde inget för jag hade på musik] och ropade "DU HAR BESÖK!" så jag tog ett kliv utanför mitt rum [som ligger precis vid hallen] och där står dem!
"NNEEEEJJJJ!" Skrek jag!. Hahha de tog ju inte det så seriöst och jag menade inget illa med det. Det var bara det att jag tänkte på sjalen. Jag fick inte ha med mig någonting förutom tandborste, sen gick vi ner till tåget.

När vi hade kommit halva vägen kom tåget så vi fick springa ner men hann ändå inte. Då kom märta på ideen med att vi tar Åkersberga tåget som vänder där sen, men det var bara Ella och Märta som hann hoppa på vi andra blev kvar på perrongen. I hade inget att göra så i köpte lite godis. Efter 20 minuter så satt vi på tåget iallafall.

Vi hoppade av i täby centrum och jag fick ha en ögonbindel, vilket var sjukt pinsamt! Jag kunde verkligen känna av blickarna som jag fick av alla. De ledde runt mig lite överallt, och jag var helt bomb säker på at vi skulle på bio. När vi hade gått runt i T.C ett ganska långt tag och bl.a åkt hiss några gånger och jag hade snackat med värsta äcklet vid 50 årsåldern [som jag trodde var yngre] så stannade de. Jag fick ta av mig sjalen och jag fick gissa vad vi skulle göra. Vi stog ju vid en frisörsalong så jag visste att det bara fanns ett fåtal grejer som vi kunde göra.

Jojo: Ska jag klippa håret?
Hanna: Neej men det skulle behövas *Alla skrattde*
Jojo: Färga håret?
Märta: Neej!
Jojo: Men vad?
Alla: Du ska ta hål i öronen.


Jag blev helt chokad! VAAA?!?! Var det ända som kom upp i mitt huvud. Så vi gick in i "väntrummet". "När ska jag göra det då?" Kommer jag ihåg att jag frågade. "Om 5 minuter". Först så tvekade jag men sen så gjorde jag det, Så nu har jag 3 hål i öronen.

Efter det så var det på med sjalen igen och jag fick gissa vad vi skulle göra. "Vi ska ju knappast bowla" sa jag men efter att de hade skämt ut mig totallt inför både ett gäng med killar och en massa som gick förbi så fick jag kolla och vi stog utanför bowlinghallen. Haha, Jag gissade rätt!

Efter 1 timmes bowling med 2 serier och en himla massa kul så tog jag, Märta, Jossan och Andrea tåget hem. Ella och Hanna skulle handa en massa saker i Täby. Vi andra stack hem till Märta och började med maten som blev potaist breketer [stavas?] och kyckling. JÄTTE GOTT!

Vid middagen så hade vi lite små probelm som snabbt förrändrades till stora. Ingen av oss kunde hålla oss för skratt när Märta körde sin "berömda snappsvisa". Det flög läsk över hela bordet men vi hade så roligt att vi knappt brydde oss. När vi hade ätit halva maten så började vi med viskleken. Jossan hade en förmåga att göra orden helt konstiga och ändra dem till något som inte ens var i närheten. Diskutions utflykt till domarudden blev till trist med utflykt till domarudden, och sen kom det till jossan och blev någoting med toalett. x)

Efter maten blev vi så himla knäppa att vi sprang ut och hoppade trampolin. Den var verkligen jätte blöt och hal så alla snubblade hit och dit. Sen gick vi in och skvallarade lite och körde typ sanning eller konka. Efter ett tag så gick vi hem med Ella och andrea och sen gick vi en omväg till Jossan. Hon var tvungen att städa så därför så kunde vi inte gå direkt till henne. Hemma hos henne så snackade vi lite i skype med ludde som åt chips som en häst [inget illa menat uatn det lät.. Fint! verkligen jätte fint!]. Vi satt lite inne på datan och sen så somnade jag och Jossan helt plötsligt.

När vi vaknade så åt vi frukost sen så tog jag och Hanna tåget hem. Hon hem till sig och jag hem till mig. Märta stack på träning och Jossan började städa.

Jaha så här sitter jag nu och är ÄNTLINGEN! klar med detta lååånga inlägg. Det har varit lite jobbigt att skriva men de var så mycket roligt som hände igår att jag var tvungen :)

Märta: kan inte någon annan någon snappsvisa?
Jossan: Nee mina föräldrar dricker inte.
Hahahhaha xD

BILDER:


Hanna, Ella, Andrea och Märta [Jossan tar kort] var de som låg bakom allt!


Jag hos frisören. Hade inte fixat håret eller nåt. Ful bild men jag bjussar på den :)

 
Först ritade dem vart de skulle ta hål och  sen så satt örhänget där..

 
Det var riktigt läskigt att inte se!


Innan Bowlingen. :)

Godmorgon..

Helllow!
Om ca 30 minuter går mitt tåg till skolan. Jag blev klar 30 minuter innan jag hade räknat med, antar att det var bara för att jag inte plattade håret idag..

Idag så ska vi gå på "promenad" till domarudden [Stavas?] med de andra åttorna. Jippie vad roligt! -mEgA nOot!- På lappen som vi fick hem i början av veckan så stog det att vi inte skulle ha med oss matsäck, alltså kommer de försöka svälta oss eller så ska vi grilla korv.. Vilket är egentligen värst?

Ikväll kommmer jag även att berätta vem som vann i tävlingen "Hottie or Nottie?" Och ni får en ledtråd till vad priset kan vara. "Man Har Priset i Öronen". Kan ni gissa?

I'm sooo SMART!!

Jag har klagat ganska mycket på min lugg idag [Förlåt Jossan, A och E som fick stå ut med det mest på vägen hem] Men det är mest bara för att ja måste platta den HELA tiden.. Men jag kom med värsta ideen igår.. Kan kan ha den som sned lugg också. I'm soooo SMART

Här kommer bild:


Räkna bort kanintänderna och de stora kinderna! Det ser ju inte konstigt ut iallafall..


Tofflan..

Läste typ precis min kompis blogg och fick reda på värsta nyheten! Hon är kär! Hon och jag har ju alltid sagt det att vi kommer få leva ensamma hela livet ut [utan killar alltså] men det verkar som att det kanske ändars..

Bara för att göra detta inlägg ännu pinsamare så ska jag lägga in lite gamla bilder på dig, M. :p


M. är helt galen i klubbor verkar det som.. En gammal bild från 6:an x) Såå Söt i svart lugg!



Leker lite med min webb. Ser läskigt vit ut..


Sen dog hon helt plötsligt.. Hopsan! Jag är INTE inblandad.. xD

Det får väl räcka eller ska jag skäma [stavas?] ut dig ännu mera, M?

Pictures Tells You More Then 1000 Words..

Hellow! Haha mitt lilla egna ord. Jag vet inte hur jag kom på det men ändå..

Lite bilder från allt möjligt tänkte jag ju lägga in nu, Så att ni har nåonting att titta på x)


Haha i 5:AN på klassresa till åland..f.v Madde, Mandiz, Hanna, Jag..


Haha! x< Det där kommer jag ihåg! Det var i år när jag och Emmie tog första doppet! "Min hjärna fryser!"


Haha det där kommer jag också ihåg. Tofflan ritade av mig! Vilket porträtt!! x]

I'm Me And Only Me..

♥Gσt A Prσblεm...Sσlνε It!
♥Lσst?...Gεt Fσund!
♥Think I'm Trippin...Tiε Mч Shσε!
♥Cαn't Stαnd Mε...Sit Dσωn!
♥Cαn't Fαce Mε...Turn The Fuck Arσund!
♥Lσvε Mε?...Grεαt
♥Hαtε Mε?...Eνεn Bεttεr!
♥Think Im Uglч...Dσn't Lσσк At Mε!
♥Dσn't Likε Mч Stчlε...Dσn't Lιкє Yσurѕ!
♥Dσn't Knσw Mε... Dσn't Judge Mε!
♥Think Yσu Knσw Mε...Yσu Hαvε Nσ Idεα

I Am Who I Am So Don't Try To Change It!


26.08.09 (Skolfoto..BLÄÄÄÄ!)

Hej!
Dagen började väl runt 7 för mig. Jag var så himla trött! Skulle ha gått upp halv 7 men det gick ju inte så bra. Idag i skolan hade vi en massa information om regler osv, ända tills 10.40. Då fick vi rast och 11.00 gick vi och åt.

När klockan var 11.30 skulle vi ha skolfoto men självklart så var det ju förseningar så vi gjorde en uppgift i klassrummet och efter ungefär en halv timme skulle jag tro, sen så fick vi bli fotograferade. Det tog en himla tid att få till gruppkortet eftersom killarna inte kunde sluta räcka ut sina tungor. Patetiskt!

När det var dags för porträttfotorna så fick jag vänta jätte länge tills det var min tur. Jag log jättebra och fick en jättefin bild men fotografen sa: "Vi tar en till i allafall!" så då tog vi en annan. När hon tog den andra så dampade datan och den första bilden raderades. Förstår ni hur arg jag blev?!? Så vi tog ca 5 st nya och sen tog hon en som jag såg helt sjuk ut på! Jag med min jävla otur alltså!!

Annars har väl dagen varit ganska okej..


Jag och min lugg. Har klippt det nu..

Märtas Sko



Bilden är i svart/vit men inte Märtas sko. Hur kommer det sig? xD

Bilden tagen och omgjord av mig.
Omgjord i photoshop.
Modell och sko ägare är Märta.

Home,Sweet Home!

Hejsan hopsan!
Stavas det verligen så?
Ehh. Orkar inte. Idag var jag ju så klart i skolan och vi blandades i grupper med de andra åttorna. Jag och Märta var i samma grupp. :) Alla klagade så HIMLA mycket att jag nästan ville soppa till allihopa! " FÖRSÖK TA DET POSETIVT [Stavas?] OCH SLUTA KLAGA. KAN NI INTE TA DET POSETIVT SÅ SKIT I ATT SÄGA NÅGOT!!"- Var jag nära på att ropa.

Idag så träffade jag Matte också. Hon hade missat bussen så hon hängde med hem i typ en halv timme sen tog hon bussen hem till henne.

Nu ska jag städa rummet som ser ut som ett bomb-nerslag.

Godnight..

Godnatt!
Nu börjar det bli dags för mig att gå och lägga mig. Ska ju upp kl. 4.30 imorgon och med bussen 5.20 så jag måste få min lilla skönhetssömn :P

Bye :D


Är ju inte hos pappa så det blir bilderna i arkivet..


Farm Town on Facebook..

Just nu sitter jag och spelar Farm TownFacebook, precis som rubriken säger. :] Jag har kommit ganska lång men ändå inte. Glömmer hela tiden bort att skörda mina odlingar så dem dör oftast. Jag tror verkligen inte att jag ska bli bonde. Jag skulle vara en skam för växtriket.. xD

Testa det iallafall om du har Facebook. Det är verkligen roligt när du har kommit in i det och inte dödar alla växter som jag gör. :) Nej nu ska jag åter gå till allt det andra jag håller på med på datan. :D

TÄVLING!


KOM IHÅG IN TÄVLING!! LÄMNA IN DITT SVAR SENAST NÄSTA FREDAG!! :]


Dikten kommer ifrån en låt som heter Crush med David Archeleta [Vet inte hur efternamnet slutar]

Press inför skolfotot.. [210809]

Hej!
Idag fick vi ett schema över nästa vecka, och där stog det att det är skolfoto på torsdag. HJÄLP!! :{ Ingenting jag direkt längtar till kan jag ju passa på att säga. Jag har inga kläder och vet inte vilken "minn" jag ska göra. Okej man gör ju ingen minn direkt men ni fattar vad jag menar.

Idag så fick jag och Mikiz gå upp klockan 04:45. USCH!! Jag somnade redan på första bussen, vilket jag inte brukar, så det var lite konstigt. Sen i skolan fick vi scheman, som jag redan har skrivit. Sen gick vi rundvandring och fick kartor. Kartan kommer nog behövas. Känner mig helt vilse i solskiftet.

På vägen hem jag gick jag med Ella och Andrea och den var en massa moppar som åkte förbi i typ 90 k/h och 10 cm ifrån oss. Skit läskigt verkligen! Nu tycker ni säkert men oj vilken mes hon e, men nej det var läskigt! Verkligen läskigt! :{

Vi svängde in på kommunhuset och Ella lämnade in sin ansökan om busskort. Konstigt det dära med att A fick men inte E.. Efter att hon hade lämnat lappen köpte vi glass och gick till bussarna. När min buss hade typ åkt i 5 minuter så somnade jag och sov i 1 timme och 40  minuter. Jag har aldrig gjort det förut. KONSTIGT! Jag antar att jag är riktigt trött idag. :/

Nu ska jag sova. Har haft en jobbig och lååång dag. Sweet Dreams!


"He is the reason that the tears drops in my guitar, the only thing that keep me wishing on a wishing star. [Taylor Swift]"

Colorful but still black and white..


Så fin bild! Måste lära mig det dära!!

20.08.09

Hellow!
Jag försov mig lite i morse. Lite kanske inte var något bra sätt att förklara det på men men. Jag stände tydligen av klockan i sömnen :7. Sån är jag, så tyvärr blir det ingen bild på dagen outfit idag, men jag kanske lägger upp på måndag.

Idag efter skolan åker jag till mamma igen så ni får nog förvänta er ganska dålig uppdatering, tyvärr! Men lite bloggande blir det nog :]

Vart har kommentarerna tagit vägen? Jag tycker att jag kommenterar som en galning men det är ingen som kommenterar till mig :[

[btw, jag fick en anonym kommentar om Hottie Or Nottie-tävlingen. SNÄLLA skriv namn! Du kan kommentera vem det var så räknas det ändå]

Sweet as a cupcake?


Inte någon speciel bild kanske men det är någonting i den som får mig att tycka om den så himla mycket och jag lovar det är inte de smaskiga muffinsarna med glasyröverdrag.. X)

U.S.A


Älskar bilden :) [Jag gillar/älskar alla bilder på min data men ändå]

Hoppar av glädje [19.08.09]

Hej!
Imorgon börjar skolan och jag skulle kunna hoppa högt just nu!! Jag kanske är den ända men ändå. Jag har längtat efter skolan. Jag har typ inte träffat någon, förutom Natta A. i TC igår men hon ska ju inte gå i våran klass längre, så det ska bli roligt att se alla.

Juste, jag tänkte bara berätta att jag läser en jätte konstig bok just nu. Den heter typ "Vän med vargar" och handlar om en tjej och hennes familj som typ räddar en varg och i slutet har de en massa vargar på tomten. Den är skit konstig men en liten insperation till en berättelse jag jobbar på.

Funderar om Ella ska få fixa en ny design till mig.. Vet inte ännu. Kanske är dags. Har du lust att göra en Ella?

Det var allt antar jag, Glöm inte min tävling längre ner..

Sweet,Sweet Sound..


This is for you Kate.. I Love you and missing you sooooo much!!

Zac Efron & Vanessa Hudgens pratar Svenska.



Detta var ju ifrån hösten 2008, men jag kan inte sluta skratta ihjäl mig!!! Nyheter är tydligen väldigt svårt att säga.
Diggar när Vanessa säger "Ohh guys!" och "They will go like: she sounds funny! *Skratt*"

Hottie or Nottie?

Nu tycker jag att det är dags för en tävling.. Tycker inte ni?

Regler:
- Kommentar i detta inlägg.
- MÅSTE skriva namn.
-Endast 1 kommentar per person.

Beskriving av Tävlingen:
Alla kommenterar om vem de tycker passar bäst i klädersplagget/plaggen på
bilden nedan. Man skriver vem det är och varför man
tycker som man tycker.
Sen dömmer jag vilka som jag tycker har den
bästa kommentaren och sen lottas det tills det blir
en vinnare.

En kommentar kan tex se ut så här:
"Jag tycker att Hilary Duff passar bäst i kläning för att Mileys Cyrus
bruna hår passar vekligen inte till det guldiga detaljerna i kläningen.
Hilary har också lagt till ett par snygga örhängen vilket fär det att se ännu
bättre ut" //............



Miley Cyrus                           VS                             Hilary Duff

Det går inte att skriva tex att Miley Cyrus ser snyggast ut därför att
jag hatar Hilary Duff. En sån kommentar godkänds INTE!

TÄVLINGEN AVSLUTAD! VINNAREN BERÄTTAS PÅ LÖRDAG 29 Augusti


18.08.09 [Tisdag]

Helllooww!
Jag vet inte riktigt vad det där var men men..

Imorse så vaknade jag 8.00 av min klocka. Självklart satte jag den på att ringa 8:15 istället men gick tillslut inte upp förrän typ 8:45. Somnade jag vid 00:30 igår för att jag inte kunde sova. Har börjat fått problem med det nu. Det kom bara helt plötsligt.

Igår blev det iallafall inte så mycket bloggande. Gjorde en video som min data bestämde sig för att inte spara så det var bara att starta om. Sen "lekte" jag lite i ps, och sen började jag rensa en massa bilder och musik. Kastade iväg 5000 bilder och säkert lika mycket musik, och även om jag har raderat så hilma mycket så har jag inte ens gått igen halva datan.. SUCK!!

En liten bild för att inte göra min blogg för tråkig ;)
 

A little fragile..



En sjukt bra låt!

New Moon [Fan made Video]



Detta är en grymt video som en obeskrivligt duktig tjej har gjort. ÄLSKAR LÅTEN!! och alla videos passar så bra in. Folk säger att jag är bra på att göra video. Titta in den hära! I och försig så använder hon sig av Sony Vegas [ett skit bra pogram] som inte jag har..

17.08.09

Hej!
Denna vecka kommer det absolut bli mera bloggande. Det kan jag till och med lova er alla! :]

Idag händer det väl inte så mycket tror jag. Ska kanske in till T.C idag med syrran men jag orkar verkligen inte. Väntar även på att en PERSON! [Skriver inte namnet eftersom den personen borde veta själv vem den ÄR] ska ringa som han/hon har lovat. Eller ja han/hon sa att hon skulle ringa igår men inte fick jag något samtal då..

Ehh, det är inget att bli sur. Jag är bara på så dåligt humör just nu. :/ Trött antar jag..

Nej nu ska jag leka lite i ps, sen visa er att mina ögon helt klart är blåa! [Vilket inte många tror!!]

[Den ena av mina kaniner. Älskar att fota dem :)]

Lika vackert som himlen..

Dikt från min Dagbok 2007:

Tänk vad skönt det skulle vara att trycka en kniv igenom halsen,
och känna hur halsen spricker och sakta går sönder. Sönder som en sten mot
en glassruta. Känna hur blodet , liknande hallonsaft, åker ur ådrorna samtidigt som
beskymmerna försvinner. Märka hur förståndet och minnerna bara försvinner, samtidigt som dörrarna öppnar sig till helvetet, lika vackert som himlen.

En dikt jag skrev för 2 år sedan. Kändes som att det var igår..


Hycklinge 2009 IFK-Täby F-95

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Men innan det ville jag skriva ett 200:ade inlägg hära. Tänk att jag redan ör uppe i dem siffrorna, mycket för mig med tanke på hur lite jag har bloggat de senaste veckorna.

Imorgon blir det fotbolls läger i Hycklinge. Ska bli så himla roligt! :) Har verkligen längtat även om det verkligen kommer bli hårdträning. Roligt vet jag att vi kommer ha för vi är ju IFK-Täby F-95. Vi har alltid roligt! :]

Nu när mp3 är laddad ska jag krypa till sängs. Ska upp klockan 6:00 imorgon. Hoppas att jag orkar :P

Ha det gött, sov så sött!

[En bild till er alla <33]

Gammal-bild..



Deniz.Michelle.Emmie.Klara.Emma.Frida. Gammla "gänget".

En super gammal bild i början 7:an på personerna ovan :] Saknar er så hårt! :]

Streetstyle on?

Saker som jag skulle kunna döda för att få just nu:


Snygga LA örhängen 99:- [Ska ju ta hål ingen i höst så det är dags att börja köpa örhängen nu.]


Det snyggaste skärpet i världen! [älskade Michael J. Så himla hårt]


Cool keps med "Frihetsgudinan som gangster" på.

Allt kommer ifrån www.topstreetwear.com


Visste ni inte..

Saker ni kanske inte visste om mig:

-Jag drömmer ofta drömmar om att folk dör. Det är inte alltid folk jag känner.
- Jag har haft seriösa problem med mitt självförtroende.
-Mitt nyaste inköp är en fransväska.
-Jag oftast alltid har smink även om jag själv inte tycker att det är så mycket.
-Jag är just nu förälskad i en 'superman'-keps. :)


Lite saker om mig. Ta för er! :P

RSS 2.0