Bloggpaus??

Hej!
Tyvärr så måste jag säga det.. Det blir en bloggpaus, Fast ändå inte. Bara inte lika mycket uppdateringar. Ska ju till mamma och min lillasyster har haft snder datan där. Kanske får låna mammas men då blir det upp varje morgon vid 4 och passa Tindra som alltid vaknanar då. Så vi får se hur länge jag orkar med att ta hand om henne varje morgon.

Iallafall så tänkte jag ha en Frågestunds grej igen. Så ställ frågor så svarar jag nån gång i veckan. :)




KRAM <33



Hej igen! Efter nästan 1 vecka skriver jag igen. Känns konstigt. Min mobil är sönder, min data och min rygg också. Vilken dålig vecka!! Frågestunds svaren kommer senare och även svaren på alla era kommentarer. Tack för alla kommentarer och besök även fast jag är på bloggpaus. Bloggpaus har det blivit och kommer att vara tills 18 juli. Då blir det en massa bloggande.

Nu har jag ett kök att städa efter att jag har bakat, igen! Gott blev det iallafall.
KRAM <33

Dagen Outfit



Svart tight t-shirt 79:- HM [om jag inte minns fel]
Kjol från BikBok 74.50:-

28.o6.o9

Godmorgon Sverige!
Klockan är 11 och jag är uppe. Ganska otroligt. Kunde inte somna igår så jag var uppe till typ 2. Idag blir det ju byte av boende, från pappas villa till mammas lägenhet, och jag måste säga att jag har saknat syskonen och morsan en del. Men inte deras lägenhet! Alla barnen delar ju på ett rum och 2 sängar. Och vi är 5 st!

Nu ska jag lägga upp dagen outfit också.Tog precis kort på den så nu ska den bara åka in i datan sen åker den upp på bloggen. :)


KRAM


Kvällsbloggning [Eller vad man kallar det]

Hej, Hejsan eller vad man nu säger.
Detta blir nog det sista inlägget för idag eftersom klockan är mycket och jag ska snart krypa ner i sängen. Det är ju en dag imorgon också. :)

Jag har fått halv mycket kommentarer idag, från folk som intehar kommenterat förut och det tog mig en stund innan jag kom på hur de hade hittat hit. Jag kommenterade först av alla, faktiskt 1 minut efter att kenza hade postat sitt inlägg, på kenzas blogg. Första gången jag kommenterar där och det blir sådär. Vilken tur!

Jag är inte ute efter flera besökare men därimot så älskar jag kommentarer. ÄLSKAR verkligen. Så kommentera på om ni vill.

Kram från Jo7jo [The 7 is silcent]

Dagen Outfit

Dagen Outfit:


Kläning [Som jag inte hade så där] 199:- JC
Shorts 49:- HM

27.o6.o9

Allo?
Finns det ens något som heter så? Tror inte det men iallafall. Nu är vi hemma ifrån Bro, Ja dte finns ett ställe som heter så, där min styvmamma bor. Dagen har varit riktigt rolig och jag har fått träffat min storesyster, Bella! Hon är så himla snäll och rolig.

Oj såg på klockan nu att jag bara har 45 minuter på mig... Att göra ingenting :P Där lurade jag er! x) Nej men faktiskt så är datan min tills 20.00 och då ska jag packa tills imorgon. Ska ju till mamma då.

Jag har verkligen ingenting att skriva om just nu så jag lägger upp lite bilder ifrån hundträffen idag. Hade riktigt roligt med valparna. :)



En av valparna. Kommer inte ihåg vad den hette. Men sååå Söt! *In Love* (tjejvalpen)


Syrran (Bella) och Brorsan (Chrille) myser med Tari.


Familjen Eriksson var också där. Minstingen Hannes poesar. Snyggt! xD


Elias och Hannes myser med en av valparna (tjejvalpen)


Ceke med Husse. Såå sött!


Husse, Matte, Ceke och Acle (tror jag att den stora hette) Den stora var verkligen stor!


Pia "Tävlade" med Ella. Det gick inte så bra :(


Sen var det Bells tur, Pias Mammas hund. Det gick inte så bra heller eftersom hon är så busig ;)

Nu ska jag logga in på youtube lite och snacka. Skriver kanske senare.

Dagen "dikt":

"Love is all about two souls.. Until you break it for the first time. Then it's just about two egos." -Taylor Swift

Kram Från Jo7jo [The 7 is silent]


Dikt

Jag hittade den här dikten för evigheter sen. Tycker om den så mycket!

killen: Hej sötnos. Jag måste berätta en sak för dig
Tjejen: Okej baby , berätta!
Killen: Det är såhär. Jag har hittat en ny tjej som är väldigt snygg. Jag har haft sex med henne några gånger också. Men jag är trött på att behöva vara tillsammans med dig. Jag är trött på att skämma ut mig genom att vara tillsammans med en så ful person som dig.
Tjejen: Men varför var du tillsammans med mig då?
Killen: Fattar du inget eller? ALLT har varit en stor jävla lek. Jag slog vad med några polare om att jag skulle bli ihop med skolans fulaste tjej och sedan ha sex med henne. Gjorde det för 10 kr.
Tjejen: Okej.... så det är inget "vi" längre nu då?
Är jag så ful så att du inte ens vill vara kompis?
Killen: Du är ful som döden..
Tjejen: Okej... så vad ska jag göra nu då?
Killens nya flickvän: Du ska gå hem och skära upp dina armar , skriva ett avskedsbrev och knyta ett rep runt halsen och hänga dig. För du ska skita i mig och min kille!
Tjejen gick hem. Gick in på toaletten skärde upp sina armar , gick in till vardagsrummet hämtade en penna och ett rött papper. Knöt ett rep runt sin hals tog en stol och gick upp på den , knöt fast repet i dörrkarmen....
Tjejens mamma kom hem.
Dörren var upplåst och flickans rum var låst och stängt. Tjejens mamma hittade en röd lapp på vardagsrumsbordet på lappen stod det:
"Älskade mamma
Bli inte rädd för att denna lappen du nu säkert har hittat. Jag har bestämt mig för att flytta min själ till ett annat liv. Ett liv där ingen klagar på en ett liv där jag kan springa på ängar och vara lycklig. Här
har livet bara varit en dans på en skör vass taggtråd. Mamma
du har gjort allt för mig. Du har varit en ängel i alla lägen. Men jag kände
att jag inte orkade med livet mera. Jag är bara luft. Men mamma,
vart du än går , hur du än mår , vart du än står ,kom ihåg , jag skall alltid följa med dig. Jag glömmer dig aldrig. Du finns inburad i mitt hjärta.
Snälla mamma , öppna inte dörren intill mitt rum ring istället polisen...."
Polisen kom.
Dom läste brevet som flickan hade skrivit.
Dom öppnade dörren in till hennes rum. I rummet var det tända ljus som stod i en cirkel och i mitten av den ljuscirkeln hängde tjejen.
Hon hade tagit sitt liv pågrund utav en kille som bara såg tjejer efter utséendet.
Man skall alltid tänka på vad man säger eller vad man gör. Det kan få någon att må riktigt dåligt längst in i hjärtat.


KRAM <33


Shopping :D

Jag har ju fyndat en hel del se 2 senaste dagarna och jag tänkte visa lite i bloggen. :)

 
3 par Shorts 49:- styck HM


Klänning 199:- (2 för 299:-) JC


Kjol 74.50:- BikBok


2 Linnen 49:- BikBok


Väska 129:- HM

Det var lite saker. Sen har jag köpt ett pris till en tävling som börjar på Söndag eller imorgon, Men det får ni inte se ännu! :P Nu ska vi åka till min styvmamma och sova ver där. Imorgon blir det hundtävling med Ella så då ska vi med. Jag tar med kameran :)

KRAM <3

26o6o9-Sur som en citron..

Hej Bloggen!
Just nu skulle jag kunna slå sönder datan och resten av mitt rum. Japp, så j'vla arg är jag!! Nu undrar ni säkert varför jag och jag ska fatta mig kort. MITT AKVARIUM HAR GÅTT SÖNDER!!!

Nu undrar ni säkert "Oj, Hur hände det?!" Eller "Har du fiskar?" så för att inte få en miljon frågor om samma sak så ska förklara allting. "Allting" började igår när jag matade fiskarna (på kvällen alltså) och märkte att det var en stor pöl med vatten på golvet. Självklart gick jag i det även fast jag hade sett att det var vatten där och började svära. Som alla kanske vet, eller inte, så lämnar inte jag ett område med ett fel innan jag har listat ut problemet. Så jag la mig ner på alla fyra och nästan hånglade med golvet, när jag plötsligt kände en vatten droppe i huvudet. "Haha Taket läcker tänkte jag. Fan vad coolt!" men sen kom jag på att det inte regnade ute. Så vart kommer vattnet ifrån. Till min förvåning så kommer det ifrån mitt akvarium. "Jahaa. men det håller säkert över natten" sa jag eftersom jag inte såg någon spricka eller liknande. Men jag lägger en handduk där så att inte golvet blir förstört.

Idag så vaknade jag upp, och precis som vanligt så tände jag akavriumet och till min förvåning så har 10 cm vatten försvunnit ur akvariumet och nu låg på golvet. Handduken skötte väl sitt job ganska bra men det fanns fortfarnade vatten kvar på golvet.

Så nu är mina fiskar i toaletten. Nej, jag skojade bara. Inte spolar jag ner mina små älsklingar <33 Nej de är i en kastrull, hur konstigt det än låter, som jag fyllt med liten sten, ifrån akvariumet alltså, och vatten. Så de mår bra men jag undrar om jag inte ska köra en karatespark rakt imot akavriumet så att det går sönder ännu mera.

Räkning:
170 inlägg på min blogg *stolt*
22 dagar kvar till min födelsedag!!!!!! *Happy Dance!*


Torsdag 25o6o9

Hej!
Om ni undrar så har jag verkligen inte vaknat nu. Jag har faktiskt varit uppe sedan 9. Det tycker jag är värt en applåd *applåd* Haha :P

Idag känner jag verkligen att jag har hunnit mycket. Rummet är städat. Tvättmaskinen är på i full fart och många grejer har bockats av på "Att göra listan". Har även badat i poolen, där termometeren bara visar 20 grader idag :(, och hunnit sola i 45 minuter. Snacka om att jag kommer vara brun i höst :). Men det har jag självklart ingenting imot ;)

Jag och syrran funderar på att ta en sväng in till Täby sen men det blir nog inte förrän efter fyra. Hon ska köpa lite linnen osv. och jag tänkte titta, TITTA inte köpa, efter ett par shorts. Behöver verkligen ett par men har bestämt att inte köpa om de är för dyra. Sparsamma Jojo är tillbaka. ;)

Nu ska jag och Mikiz lösa ett mysterium så jag måste sluta. Ska även lägga upp dagen outfit senare idag och lite bilder ifrån gotland :)

Livet är bra gött ibland :)

Idag måste vara en av de härligaste dagarna på länge. Jag och Mikiz (min syrra) ligger på stora altanen, vi har två och självklart tar vi den stora, och solar. Det är 22 grader i poolen och bikinin har varit på i över en timme.

Även fast det är varmt så är det bara jag som har dopat mig. Mikiz är en riktigt liten fegis :P Nej, Faktiskt så är det jag som är det. Jag doppar mig aldrig utom om det är 40 grader varmt i solen och jag måste svalka mig, Men inte denna gång. Idag var jag först i. :)

Bilder ifrån gotland och idag kommer senare och jag kan väl redan nu varna er för mycket miniatyrbilder. Så Varning för det! x)

Oj håller jag på att drabbas av bloggtorka? Känns nästan så. Förut har jag alltid bara bloggat för att det är något som jag faktiskt tycker om. Inte för att jag måste hänga med trenden. Jag har även aldrig skämts av att inte ha bloggat utan bara bett om ursäkt. Har ju märkt att vissa skriver "Gud vad jag skäms! Jag har inte bloggat på 1 dag! Jag skäms så himla mycket förlåt, förlåt!!" och det tycker jag är patetiskt. Jag tycker även att det är fel att få pengar för sin blogg och bli "Känd" för den. Man ska väl bli känd för något annat inte för att folk besöker ens blogg. Vissa kanske inte håller med mig och det är okej det också. Jag skriver bara vad jag tycker.

Nu ska Mikiz äntligen hoppa i poolen så jag ska skvätta ner henne lite. Hehhe x) Busiga Jojo är tillbaka igen efter att ha gått vilse..


Från vänster: Mikiz och Jag. Pöözz Syrran! :P


JAG ÄR DÖENDE!!!

Heej!
Jag antar att rubriken förklara allting rättså bra men ändå.  En liten förklaraing kan ju inte skada eller?

Iallafall så dör jag här borta. Det är jätte varmt i mitt rum. Allting är kaos och jag är super trött!! Jag har blivit värsta sovmonstret sen vi åkte till Gotland. Idag vaknade jag runt 12 och la mig typ 23, vilket betyder att jag har sovit i ca 13 timmar. Det kan ju inte vara bra nyheter. Jag tror att jag har blivit övertrött.

Tänkte lägga upp dagen outfit senare idag också. Det verkar som att de flesta tycker om sånt så jag antar att jag får offra mig denna gång. Själv så fattar jag inte riktigt varför folk ens lägger upp vad de har på sig varje dag. Patetiskt! Men vem vet. Jag kanske ändrar mig. ;P

Torsdag 18.o6.o9

Hej och Hej då!
Min hälsningsfrs för dagen. Idag ska vi ju till Gotland, en resa som jag är helt imot!, och tråka. Jag har ingenting imot Gotland på något sätt men tanken på att sitta där och titta när gubbar dricker och höra pappa klaga över att jag är så tråkig, får mig att hata stället.

Igår efter att jag och Mikiz hade sett på Hannah Montana The Movie, japp det blev den istället :), så började jag packa. Har 2 väskor med mig med grejer och 100 par skor bara för att retas med pappa. Han hatar när jag packar med mig onödigt och jag hatar den här resan så vi är väl kvitt.

Tar självklart med mig kameran och mitt allra dåligaste humör. Ska inte ens försöka ha roligt!! Nu tycker ni säkert att jag är värsta barnungen på 3 år men, som vanligt, så ser ni det inte ifrån mitt perspektiv. Om ni hade levt mitt liv hade ni inte gillat den här resan.

KRAM <3 (KOMMER HEM PÅ TISDAG ;( BLOGGAR DÅ IGEN!!)


Pirates of the carribean 3

Nu blir det filmtime för mig och Mikizz. Hon och jag har fått en hel hög med filmer av farbror och hon satt ch kollade igenom den och såg att Pirates of The Carribean 3 har ingen av oss två sätt än, jag vet vi är lite sena på sånna filmer, så den blir det.

Nu måste jag stänga ner och gå till mikron. Vad är film utan popcorn?? INGENTING! xD



Jag och Mikizz. PÖZZZ PÅ DIG SYRRAN!! xP

Onsdag 17.o6.o9

Hej Hopp!
Jag ska starta en till blogg tror jag. Där jag bara skriver på engelska så mina andra kompisar som inte kan svenska kan läsa vad jag gör. Har ju twitter men det är inte samma sak eftersom man bara kan skriva 140 ord, vilket är ingenting! Om jag skaffar en så ska det bli på blogspot eller vad den engelska sidan nu heter.

idag har jag badat i poolen. Det var 15 grader. :S Riktigt kallt men jag och mikis badade ändå. Sen hoppade vi stutsmatta också och tog bilder.

Jag har inge lust att skriva + att Kate H. är inloggad på msn och jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt att prata med henne innan den sista dagen är över. Sen bor hon ju i USA också så det är ju rättså stor tidsskillnad. 9 timmar för att vara exakt. xD


Mobil-test

Regler:
1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. Gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Du sa ju gustav..

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Dåligt val

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Det var bra gjort!

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag känner inte Michelle

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja visst! Kan du ta med allt nästa gång du kommer? <3


VARFÖR?!?!?! VARFÖR?!?!??!

VARFÖR!!! VARFÖR JUST DU?!?!?

Precis nu! Nu på minutern fick jag reda på att en kompis till mig har canser och kommer att ha det livet ut. Dem har försökt att bota men sjukdomen har spridit sig i hela kroppen. En operation kostar flera miljoner kronor och det har dem inte råd med. Även om hon skulle operera sig så skulle det inte hjälpa. Doktorn sa till henne att o hon har tur så lever hon i ett år till!! Men hon ska börja med ny medecin och kanse får leva i högst 5 år till!

Jag orkar inte med det är nu!! Inte ännu en person får försvinna ur mitt liv förtidigt!!

I will miss you!
Kate, you where one of the first friends that I got on youtube 2 year ago. You where so sweet right from the begining! Everyday that summer I couldn't wait to get the computer and start texting with you! I always waited for you to answer even if it took weeks. You where the reason that I didn't left yt, And now are you leaveing. Not takeing a break LEAVEING!! I still can't belive that you have canser! that shouldn't happen to you. It should happen to me! I will always remember our talk, our laugh and nicknames. To me you will always be my "BEAUTIFUL!" (your nickname remember) And i hope that I will be your "AWESOME!" *giggles*

Kate Hudgens Forever In my Heart!

KATE H. + Jojo RJ. ARE BFF!!!


SKRIV NAMN!

Någon har lämnat anonym kommentar som det står:
är du kär i han fredrik på riktigt eller va de bara skämmt ?
vet han om de isåfall ?
hoppas du svarar :) <3

Vem är det? Snälla skriv namn så att jag vet. Kommentera atat dte var du så skriver jag tillbaka på din blogg.
Chansar på att det är hanna?


Dikt

Hej!
Måste bara skriva denna dikt på min blogg. Jag läste den för 2 minuter sen på min kompis blogg.

"Utsidan ger insidan en chans" stog det på designen och det stämmer så in i helskotta mycket. Är man inte snygg så orkar inte ens folk lära känna insidan av en.

KRAM <3

Hej Hopp Pizza smakar gott!

Hej!
Nu är jag hemma hos pappa igen. Skönt även om jag hade velat hört allt som hade hänt på Moas nya dagis idag. Hon var på inskolning. När den ungen börjar prata så kan ingenting stoppa henne. Haha vem hon är lik? xD

Nu är mitt rum rensat och klart. Så skönt! Hela graderoben är rensad men jag har inte orkat vika kläderna. Är för lat x) Det är en ända stor hög.

Jag brukar alltid vara så skrivglad men just nu så har jag verkligen ingenting att skriva om, Så jag stänger ner.

Till Helia: Hahha inte? Egentligen så är väl inga det med tanke på hur många som är det i våran skola. Kan inte ens räkna dem på mina 2 händer.

Mot bloglovin och vidare (om jag kommer därifrån)

KRAM <3

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Hej! Här kommer svaren på fårgorna som ni ville ha svar på. Eftersom jag hatar folk som ljuger så är jag 100.0 % ärlig på frågorna.

- Är det något som du är riktigt rädd för?
Bra fråga! Jag är riktigt rädd för att gifta mig faktist. Låter konstigt men om ni såg det ifrån mitt perspektiv så skulle ni också vara livrädda. Jag har för mig att Michelle är rädd för samma sak.

- Bästa med livet?
Oj en riktigt tankeställare. Det måste vara alla underbara människor som finns i det. Utan dem klarar man sig inte.

- Vad är din favoritfärg?
Åhh den där var lätt! Rosa,Röd och Gul.

- Favoritplagg?
Jag älskar t-shirts med coola tryck men jeans måste nog vara favoriten.

- Något som du skulle vilja göra, men inte vågar eller inte får?
Hade du frågat mig för 3 år sedan hade det vara tagit livet av mig. För 6 dagar sen hade det varit berätta för "han". Nu tror jag att jag att jag skulle vilja ta första steget till en grej men jag vågar verkligen inte.

- Vilka är dina bästavänner?
Just nu har jag bara 1 och det är helt klart Michelle. Vi sitter ihop. Sen har jag ju en massa andra kompisar och en del som jag är jätte bra kompisar med som tex, Hanna, Ella,Andrea,Märta, Jossan, Emmie m.m. Men Michelle kommer alltid att vara min BFF

-Vad är ditt framtidsmål? 
Jag vill ju bli, eller nej jag SKA bli, skådespelerska. Men mitt störtsta mål är att skaffa mig en karriär och kunna fösörja föräldrarna sen. Måste ju betala tillbaka de pengar som de har försörjt mig med.

 -Vad är du på McDonalds? 
Helt klart Big Mac. Stor och populär. Hehe nej! Jag är nog milkshaken. Finns i olika smaker och finns där om någon behöver prata . (är det bara jag som har ett rejält snack med min milkshake innan jag dricker den :P)

-Varför är du kär i 'han'?
Haha bra fråga! Den vill nog många veta svaret på.xD Det är något med "han" som får mig att le varje gång jag ser honom. Någonting som får mig att vilja lära känna honom mer.Någonting som älskar när han bryr sig (även om jag låsas som att jag inte vill att han ska det) Och någonting som sticker till när jag ser honom med någon annan. Mer än så vet jag inte själv.

-Favoriter: 
-Affär? Carlings 
-Mat? kyckling sallad. MUMS!
-Film? Terminator, rum 1408.
-Bok? Måste vara New Moon ändå.
-Ställe? USA! Helt klart!

-Vem är du kär i?
Den där frågan visste jag skulle komma upp och har gått runt och funderat vad jag ska svara. Personen är ZAC EFRON! Hehe nee x) Vet inte om det är så smart att säga men jag gör det ändå. Personen vet det ju redan, så resten av Sverige kan väl också få veta. Personen är: -trummor-....Fredrik.

-Hardu någon gång funderat på självmord?
Klart jag har. Senare under dagen tänkte jag ladda upp en sida ur en  gammal dagbok. Den är ifrån då när jag var självmordsbelägen..

-När hade du senast din mens?
Men hjälp Michelle! Vilken fråga. Inte vet jag blir svaret. Jag har inte koll på sånt..

-Hur många killar har du "kysst"?
Hmm.. 3 kanske? Japp 3 stycken. Om jag minns rätt.

-Är du oskuld?
Japp tänkt för att jag är det. x)

-Vill du ha 6?
Siffran? Nej tack! Jag föredrar 7. Hahaha xD skojade bara. Japp jmen det är ju inte så att jag går och tänker på det varje dag så svaret blir: jag vill men inte nu. Tycker att jag är för liten för det just nu. Jag är ju faktiskt bara 13 år och 11 månader (snart) och varför stressa?

-Om du var tvungen att välja mellan Rasmus (7A) och Nicklas.S (7A)??
Inget illa menat mot någon av dem men båda 2 är lika stora idioter!! Men om jag verkligen måste så blir det nog Nicklas. Han är ju mindre snobb ändå och jag diggar killar med mörkt hår och som är lite "emo". Japp Nicklas blir mitt svar.

TACK alla som skickade in frågor. Hoppas att ni gillade svaren. x)

ÄNTLIGEN UPPDATERING

Hej bloggen!
Äntligen så uppdaterar jag. Skulle ha gjort det igår men det blev inte av eftersom mammas data har fått fnatt!

Ingenting speciellt har hänt de senaste 2 dagarna så det känns som att det inte är någon stor ide att skriva något. Allt är som vanligt dvs fruktansvärt!! hehe ;)

Så inte mycket har hänt. Försvarar mest Michelle för en grej som jag inte ens vill ta upp. Känns inte som att det är dags för mig att dö ännu x) Men jag sa till han att du är kär i hans hår inte han,okej? Det där sista var till michelle så ingen behöver ens fråga vad det betyder. x)

Oj vad mycket frågor jag har fått till frågestunden. Inga var särskilt lika så det ska bli roligt att svara på dem.  Tänkte faktiskt ta och börja svara redan nu :)

Om ni undrar varför det är så mycket smilisar så svarar jag med det enkla svaret att Fredrik har smittat mig! Han har alltid med minst 1 smilieis  (stavas?) i varje sms han skickar och fattarsig alltid så kort. Så han har smittat mig.

Nu kom jag på någonting jag kan skriva om. Jag hade världen,nu snackar vi verkligen världens, konstigaste dröm inatt. Ella.Michelle.Vanni. Erika och en massa andra som jag inte kände var med. Sen var det en konstig familj också. Vi var inne i ett stort centrum med glas glov på andra våningen och jag vill ha glass. så jag gick till en liten brun lada där en blond tjej i cowboy boots jobbade. De sålde glass olagligt! jag köpte min glass och hon la pengarna i en rutig/randig kudde. (vet inte varför men men) sen kom polisen dit och satte dem i en katt bur. jag gick in igen till de andra och vi kulle ta hissen ner då fastnade Vanni i den och Michelle hoppade ner för att rädda henne men stutsade tillbaka upp hela tiden. och sådär höll det på tills jag vaknade.

KRAM <3

FRÅGESTUND

 
Jag har bestämt mig att hitta på något helt nytt att göra på bloggen och kom fram till att jag hoppar på "trenden" att ha frågestund. Så nu får alla som vill grilla mig med frågor. Det får vara allt mellan himmel och jord och ingenting är för privat. Om ni tex skulle vara nyfikna på vem jag är kär i och fråga det så kommer jag inte undvika fårgan utan svara ärligt.

Så fråga på och skriv helst mer än 1 fråga. Blir roligare :P

KRAM <33
 ovch

Hela helgen i en smäll

Hej bloggläsare!
Hur mår ni?
Själv är jag i mammas lilla 3:a tillsammans med 6 andra,flera mil ifrån min pappas lilla gula hus, och myser. Okej inte myser men men. 

LÖRDAG

Igår bakade vi. Med vi så menar jag jag och min lillasyster. alla andra i familjen åkte iväg eller var bara för lata för att orka baka. Iallafall så blev det 50 muffins och 1 sovkerkaka som vi bjöd mormor på när hon kom på besök senare på dagen. Under "fikat" så fick jag ännu mera klagomål om min piercing. Vad är det med folk att inte kunna accpetera att det är mitt ansikte och att jag vill ha lite mera "Bling-Bling"?

SÖNDAG
Idag bakades det ännu mera men bara 25 muffins. Det blev cholkad på båda och den ena storten fick  smällt blockchokad på, medans på de andra blev det någon blanding av vanlijkräm och smält cholkad. Var godare än vad det låter. :P Sen har vi haft storstädning hära. Tråkigt men det måste göras, tyvärr.

Eftersom jag är hos mamma så har det inte uppdaterats så mycket i min blogg men det  kommer mera sen när jag kommer hem till pappsen igen. Min data hära har ju krashat och ingen vill försöka göra det. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att den kommer att kunna lagas. I höstas fick den virus men min morbror fick bort det tillslut. Viruset hade gett sig på startpogrammet så vi raderade det, vilket betyder att den inte kan starta normalt. :(

Under helgen berättade jag för en viss person att jag har lite kännslor för den så nu får väl alla håll tummarna för att det var den rätta grejen att göra... :P

KRAM <33

Klassresan till Grinda (Tisdag 9/6-09)

Alla samlades i Åkersberga och åkte bilar till Vaxholm. Aa alla utom jag som redan var i Vaxholm. Vid ca 10 tiden så var alla nere vid hamnen och 10:15 ungefär så gick båten. På båten så satt jag med Märta, Ella och Acke. Gud vad vi skrattade.

Efter att vi hade gått i land så blrjade vi gå till stället som vi skulle vara på. Det kändes som att vi skulle gå runt hela ön eller något men sen visade det sig att Grinda var större än vad jag trodde :P

När vi kom fram så la alla sina väskor i ett tält som likanade en "mini-version of Globen" och började äta sin matsäck. Tältet var riktigt stort och eftersom att vi hade haft lite otur med vädret så satt de flesta i "Globen" och åt.

Efter det så började folk röra på sig och vissa gick och matade fåren som fanns i en hage brevid. Själv så började jag gå på jakt efter färgpennor men ingen verkade ha med sig det :(

Sen tyckte lärarna att slänga in en blanding mellan idrottslektion och lite No inte kunde skada så vi började gå något spår som gick runt halva grinda. Vi tappade några på vägen och vissa hänge ite riktigt med ifrån början men alla kom iallafall tillbaka glada. Alla utom jag då, som hade hela min tröja full av mossa eftersom Fredrik och jag hade haft krig x)

Sen fick vi glass som klasskassan betalade, och det var verkligen många som körde på min favorit. TWISTER! Yeahh good Twitter! Heheh x)

Efter att den goda glassen hade åkte ner i magen ,inte tog en lång stund för mig, så började folk spela lite fotboll medans andra bara chillade. Jag hänkade med de som spelade fotboll. Efter kanske en halv timme började folk dra sig ner till klipporna och bada/sola. Det var verkligen riktigt varmt att spela så jag hänkade med fredik, Julia och andra ner och badade.

De flesta stog mest eller satt bara ner på klipporna men inte jag inte. Jag var i 18 gånger vilket slår rekordet som jag hade förra klassresan. Vissa andra badade också ex. Ella,Andrea, Simon,Gustav,Viktor,Fredrik,Natta TÅ Verra och Lotta. Det var säkert flera som hoppade i men det var de som jag märkte liksom.

Sen började folk dra sig tillbaka till "globen" eftersom man satt och skakade borta på klipporna.När vi kom in i tältet kom även vissa på att man kunde ju klättra där inne. Hehe knäppskallar! x)

Efter ett tag så var dte fotbollsmatch igen och jag var inte den som bangade. Riktigt många var med och spelade faktiskt. Jag och Gustav började tacklas (Stavas?) lite och till sist så gick min piercing sönder. Fan vad ont det gjorde asså, Den gick sönder och rev inte upp min läpp som vissa trodde. Hur som helst så var det inte Gustavs fel. Natta hittade pluppen till baksidan av piercingen men den var ju helt sönder men som tur var så hade jag med mig en extra. Det var av ren tur kan jag säga er eftersom jag inte alls hade packat ner den med flit. Hade bara råkat tagit fel nessesär.

Efter dte så blev det kaos men jag och Ella gick iväg för jag ville ite så där medans allt folk trodde att jag hade slagit ihjäl mig. Jag vill inte utsätta mig för sånna pinsamheter :P Vi fick in den nya iallafall och sen var det inge mera med det.

Sen vid ungefär 18.00 så börjades det grilla korv. Den var skit äcklig verkligen!! Kall och smakade plast! Efter att alla hade slängt ur sig en massa kommentarer om korven så började vissa pakta mot fredrik och redan 2 minuter efter det var vattenkriget igång. Jag själv tyckte att jag lika gärna kan stänka ner honom i skolan på torsdag så jag struntade i det.

Redan innan maten började jag känna mig hängig och yr. Hade knappt ätit något så mitt blodsocker var lågt så det var bara att proppa i sig godis efter middagen, och efter ett tags vilande så var jag på topp igen. Redan då började Vattenkriget avta och folk började byta om till varma och torra kläder. Jag fick låna ut rättså mycket grejer och även min handduk till Fredrik eftersom Märta hade doppar hans ner i vattnet.

När vattenkriget hade hållit på i ett tag så hade tydligen Emelie (sorry för felstavning på ditt namn?) tappat sin navel piercing och fått panik. Fattar hur det känns. Som tur var så hade Natta A med sig en extra som Emelie fick låna. Vilken klass som har piercingar på sig om något skulle hända xD

Efter ännu mera fotbollsmatcher, som efter ett tag gick över till rugby, så var det dags att gå ner till båten. Många var trötta men hade turen att åka med en fyrhjuling ner till bryggan. Väl nere på bryggan så fick vi vänta ett tag på båten som kom efter 10-15 minuter. På båten satt jag med Fredrik och Märta som dissade oss för Acke,Jossan,Ella och Andrea så jag och fredrik gick ut på deck. Både han och jag har forbi (stavas?) för sånt dära. En i min släkt blev ju nerputtad från en stor båt och dog. Han trillade ner rakt vid proplern (stavning?),så vi gick in efter ett kort tag.

Vi var framme i Vaxholm 21:25 och då började folk hoppa in i bilar och åka hem. Tråkigt att dan gick så snabbt men det var riktigt roligt och det tror jag att alla tyckte.

DAGENS BRA:
Rolig klassresa
Fick in några kast med mossa rakt på Fredrik
Att bada var roligt!
Att så spleade fotboll
Alla var så snälla mot varandra (SOM VANLIGT!)



DAGENS BU:
Piercingen gick sönder.
Fick in mossa i tröjan och i munnen
Fick dåligt blodsocker
Dagen gick för snabbt


Härmar Andrea lite men kände att jag var tvungen :P Credar dig! Så gå in på Andreas blogg. Snälla ( www.nittiofemman.blogg.se )


MER VIDEOS (NOT MADE BY ME:P)

Här kommer ännu mera videos på 7B. Jag har varken filmat eller lagt upp dem. Det roligaste är att jag bara råkades slumpa mig till dessa. Titta och njut! Hahha x)


 
 


Credit:
Video 1, Martin
Video 2, Verra
Video 3, Lotta.S 
Kom på att det måste vara Martin som har gjort den första eftersom den heter "Fredrik Och Jag". Hahha Jag tänker smart!  x)

Trött och har ont i ansiktet!! ;(

Hej alla människor!!
Det är knappt så att jag orkar skriva. Är så hilma trött!!
Piercingen gör jätte ont hela tiden också. Kunde knappt sova inatt alltså. Den gick ju sönder igår på klassresan men som tur var så hade jag med mig den extra som jag fick av piercaren. Vilken tur jag hade. Btw, om du läser detta Gustav så vill jag bara säga att du verkligen inte ska ha några skuldkänslor! Det var inte ditt fel att den gick sönder. Det var jag som var med i leken utan att tänka mig för och om man är med i leken får man leken tåla eller hur?

Det var lite roligt för när jag vaknade inatt så märkte jag att jag låg med handen över piercingen och skrek: "NEJJJ!!! INTE INGEN FÖR I HELVETE!!! JÄVLA SKIT GREJ!!"
Haha drömde om att piercingen åkte av och gick sönder igen igår på klassresan.
Det komiska var att jag vaknade upp med handen över hela munnen precis som jag gjorde igår. Hehe x) Önskar bara att smärtan kunde försvinna. Har ont i hela ansiktet :(

Måste gå. Pappa tjatar om att jag är så seg idag och inte kan ligga i sängen hela dagen och nu står han och håller värsta teorin om vad som kan hända med kaninerna om jag inte matar de nu. Dvs att han kommer skuta de och de vill vi verkligen inte eller hur? så nu ska jag bomba deras matskål med pellets!! Hehe X)

Greatt!!

Åhh Great! Nu har jag gjort fredrik "Ledsen" för att han inte får bry sig! Och lovat L8 Fel sak!! Samt fått ångest inför en grej imorgon!! SÅ TYPISKT MIG!!!

Bildspel

Här kommer en del av det som alla i min klass har väntat på, men detta är inte den roliga videon utan bara ett bildspel. Vissa av bilderna vet jag att ni inte ha sett så titta på den hur konstig den än ser ut :P

Jag lovar att den inte bits! Än en gång så är detta bara skit! Jag andvänder inte mitt vanliga pogram utan WMM. Men hoppas att ni diggar det ändå.




Likheter mellan föräldrarna och barnet

Hej!
Nu när jag har varit ute och målat hela dagen så kan man ju inte låta bli att tänka lite extra, och idag slog det mig som en fladdrande halsduk rakt i ansiktet (vilket utryck (x ) att jag vet inte vem jag är mest lik av mina föräldrar. Så jag tänkte göra värsta listan.

Mamma:
-Envisheten
-Temperament svängingarna
- "Rit-talangen"
-"Skriv-talangen"
- kunskaperna inom teknik
-Kunskaperna inom bilar
-Design
-Sången

Pappa:
-Ögonen
-Lockiga håret
-Händerna
- Matematiska tänkandet

Det var det tror jag. Som ni ser så är jag ju mest lik min Mamma till sättet men även om man kanske inte kan tro det så är jag det på utsidan också. Vi är väldigt lika.

Btw, Det skulle vara roligt om flera också kunde göra sånna hära listor. :)


Känner mig som ett färgmonster x)

Hej!
Nu sitter jag här, med färg i både håret och på armarna, medans min mat snurrar runt i mikorn. Tack gud för att det finns mat som man bara värmer på när man är så lat som jag är idag. :)

Egentligen är jag inte så lat utan vill bara komma ut och fortsätta måla så att jag kan bli klar snart. 3 timmar har gått sen jag gick ut och började och jag måste säga att den första gick riktigt långsamt och jag hann bara med 4 brädor men n har jag hunnit med ca 20 st. Efter ett tag fick jag in tekniken liksom. X)

Nej nu är min mat klar så jag måste äta men jag skriver sen ikväll. Då kommer även 2 videos till mina klasskompisar upp och bilder ifrån helgen och idag :)

See yaa, Love yaa! Hahah xD

Måndag 090608

Godmorgon!
idag är det studiedag men jag tänker inte använda min lediga tid till någon bok utan jag ska ut och måla brädor. Låter lite knäppt men det är ett jobb som jag fick i början av förra veckan och jag har flyttat fram det hela tiden så nu vill jag bara få det gjort.

Får 50 kr timmen och pappa har räknat ut att det kommer ta ca 8 timmar, så senare är jag väl ungefär 400kr rikare. :)

Måste gå. Färgen ropar på mig! Nån som vill komma och hjälpa mig? Smsa eller ring :P


Frågor & Svar.

Hur gammal är du om fem år? 19 år minus 44 dagar
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Hanna och Ella
Hur lång är du? 159.6 (Jag håller koll :P)
Vilken är den senaste filmen du sett? Liten del av Wild Child
Vem ringde du senast? OMG, jag har inte ringt någon idag..
Vem ringde dig senast? Pappa
Hur löd det senaste sms:et du fick? "Okej:-D <3"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
När såg du senast din mamma? 1 vecka sedan
Vilken ögonfärg har du? Blå (Lika blåa som Zac Efron :D)
När vaknade du i dag? 9:30
Vilken är din favoritplats? Framför tv med skräckis och Ben & Jerry's (skojade)
Vilken plats föredrar du minst? Nordpolen
Var tror du att du befinner dig om tio år? iUSA!!
Vad skrämde dig om natten som barn? Clowner och ljus blåa tigrar
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Pia (Pappas tjej)
Hur stor är din säng? Räcker åt 2 :P
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på
Hur många kuddar har du i sängen? 7+ 2 gosedjur
Är du social? Självklart!! NOT!! Det beror på
Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry'sVilken är din favoritefterrätt? Ben & Jerry's
Tycker du om kinamat? Njaa
Tycker du om kaffe? Japp! :P Jojo diggar kaffe!!
Vad dricker du till frukost? Tee men oboy om jag kan ;P
Sover du på någon särskild sida? Beror på om någon sover brevid.
Kan du spela poker? Kan men gillar det inte
Tycker du om att mysa/kela? Hahha aaa
Vill du ha barn? NEEEJJJ!!!
Kan du några andra språk än svenska? Engelska,Franska, Lite Finska.
Har du någonsin åkt ambulans? Inte vad jag vet
Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder men jag spara helst
Äger du dyrbara smycken? Nepp. Hos mig är allt sånt plast! :P
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Disney channel!!
Kan du rulla med tungan? vad menar skaparen av testet?
Vad har du för ringsignal? En av Sony Eriksson's ringsingaler
Flirtar du mycket? Hhaha aaa. Om jag vill
Kan du byta olja på bilen? aaa. Älskar att meka bil :)
Vilken var den senaste boken du läste? Någon om någon Alice.
Prenumererar du på någon veckotidning?
D.N?
Dansar du i bilen?Nee men sjunger :P

Vilken radiostation lyssnade du på senast? Energi men lyssnar helst på The Voice
När var du i kyrkan senast? Vid lucia. Var stjärngosse.
Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 Vecka.

Hittades på: www.svit.blogg.se


Stökigt rum! Men vad förväntar ni er?!?

Hej!
Som sagt så åkte vi ju till kussarna tidigare idag och jag har bara varit hemma i ett litet tag. Skit roligt hade vi iallafall och Noah var riktigt skrattglad.

Just nu sitter jag och tänker på mitt stökiga rum. Sitter mitt bland skiten och det ligger grejer överallt. Fan vad jag vill flytta hem ifrån. JAG VILL DET NUU!! Mina kusiner har precis flyttat och de bor i värsta snygga lägenheten nu, med 2 våningar och ligger vid globen. Skit fint och mitt nya dröm boende. :)  Dit ska jag flytta, helt klart!

Nej nu måste jag gå och börja städa detta lilla,trånga, skitiga rum och svara på era kommentarer. Jag funderar faktiskt på att möblera om igen. Ska jag?? Ja fan, jag satsar på det nu :)

Skriver igen om kanske 3 timmar eller något. Beror på hur lång tid det tar :)

Snabbis

Hej!
Det blir ett kort inlägg. Jag blev riktigt glad idag när jag loggade in och såg en massa kommentarer. JIPPIE!! I Love comments! Hahha x)

Men eftersom jag är lite försenad och står här med en handuk i håret så måste jag dra nu.  Så det blir inget svar på kommentarerna :( Ehh en hinner jag kanske med iallafall.

Svar till Gustav:
Jag vet men jag visste inte det innan vi skulle dit. Tänkte liksom inte på dig :/ Hahha gud vad taskigt det låter men aa det var väl såå antar jag :( FÖRLÅT!!

Lördag 090606

Godmorgon! Godmorgon!
Nu är jag vaken och ska dusha och packa snart. Måste äta frukost också eftersom jag inte har gjort det ännu :P Efter det ska jag ta 12:04 tåget till Å-berga och möta Ella där vid 12:15 ungefär. Sen blir det att handla en massa grejer som vi ska ha till en grej. Säger inte mera! x) men tar med mig kameran :)

Btw, Fredrik ska spela i centrum så vi ska dit och kolla på han också. Han och Jag har slagit vad och jag kommer vinna! Genast blir jag 5 kr rikare. Haha xD

Video som Lotta har gjort till Alla i 7B. Youtube vill nog skilja sig med Lotta så de vägrade ladda upp videon :( Men eftersom jag och Youtube är gifta, Så pratade vi ett litet tag och sen laddade jag upp den på min sida. Här Är den:



Btw, min kommer ut imorgon. Den raderades påmin data så jag är tvungen att börja om :(

Min drömkille

Läste precis på en blogg där ägaren av bloggen skrev lite grejer om killar. Jag kollade på myter mest och det roligaste var att det flesta stämde in så bra på de flesta killarna. Här kommer lite:
Han säger:
Vi måste nog prata
Han menar:
Jag har fått nog eller jag gör slut.

Han säger:
okej, jag ordnar det
Han menar:
jag fixar det när jag själv har lust

Han säger:
Du ser fantastisk ut i den där klänningen
Han menar:
Jag orkar inte med alla dina klädbyten, nu går vi till festen

Han säger:
Jag är dålig på förhållanden
Han menar:
Jag vill inte ha ett seriöst förhållande - med dig.

Han säger:
Det var länge sen vi bara hade det riktigt mysigt ihop..
Han menar:
Jag vill ha sex!

Började tänka på hur min drömkille, han som jag drömmer om 24x7 och 365 dagar per år, ser ut och är där i min lilla fantasivärld. Så nu tänkte jag dela med mig till er! :)

Vet inte varför men jag har alltid dragits till mörkhåriga killar. Inte svart hår och inte ljusbrunt utan brunt. Han är 15 cm längre än mig så jag måste stå på tå för att kunna kyssa honom långsamt och underbart på munnen. Han har ett par svarta converse, och en skit cool cykel (orange såklart!).  Men det är inte utseendet som är det underbara utan hans personlighet. Han spelar bl.a i ett band och skriver egna låtar. Han är inte en sån kille som bara hör av sig 1 gång i veckan eller när det passar. Han tycker att det är helt okej att jag hänger med killkompisarna eftersom han vet att jag är och kommer alltid vara hans. Det är inte så där pinsamt tyst när man är med han. Och vi kan vara med varandra utan att behöva hålla händer, vi kan alltså hänga som kompisar också. Han är inte den som rymmer när jag säger: "Åh hit skulle jag behöva gå in." och pekar på en tjejaffär.

Nu tror säkert alla att personen är verklig men tyvärr inte. Han finns inte i den riktigt världen utan bara i min fantasi och i mina drömmar. Men om han fanns...

Så skulle det här vara våra fötter! <33


Fredag 090605

Hej Skål, Jag ska brännas på bål!
Hahah vilken hälsnings fras. Dagen började klockan 6.00 för mig, men som vanligt så somnade jag om och vaknade 45 minuter innan tåget gick. Som vanligt så fick jag kasta i mig frukosten och skynda mig, Sen när jag var klar hade jag 15 minuter över att gör ingenting så jag städade lite i köket.

Sen gick jag till skolan och sen gick hela klassen (förutom de som var "Sjuka") till Röllingby backarna och spelade brännboll med Solskifteskolan. Vårat lag gick det ganska bra för :) Vi kom 2:a.

Därimot var det jätte pinsamt. Inte för att skryta på något sätt, men jag brukar alltid känna mig så peppad när vi ska köra brännboll och jag brukar vara ganska bra på det, vilket jag trodde jag skulle vara idag. Jag hade så fel! Jag är nämnligen en sån som inte klarar av att folk hejar på mig i fel situationer, som tex match mot Solskiftet i brännboll. Självklart börjar alla göra det och flera ropar: HEJA JOJO!! HEJA JOJO!!

Vi det ögonblicket höll jag på att dö och ville verkligen strypa någon. Inte illa menat mot de som hejade på mig, jag älskar er allihopa och det var jätte roligt att så många hejade på varandra men vid det ögonblicket dog jag! Nu till det mest pinsam i det hela. Jag tänkte "Ehh jag kör med kärringraket så träffar jag ju iallafall, och behöver inte skämmas så mycket." Självklart träffar jag ju inte! Hahha det är nästan patetiskt!

BILDER

Bilder ifrån idag. VARNING FÖR MYCKET MINIATYR BILDER!!

          
          
           
           

Bildförklaringar:
1, På dansgolvet! Kolla in Jackie!
2,På Dansgolvet
3, Märta och Jag. Strunta i min minn!
4,Maja Emilie och Gustav
5,Efterrätten
6, Biljetterna som Hanna inte kunde hålla still!
7,Hanna och Märta Goes Rabbits
8,Maten
9,Drickan
10, Jossan som spillde minst 2 gånger och tittade i kors hela tiden xD
11, Märta som verkar rättså chockad..
12, Hanna som inte kan hålla tungan i munnen (dålig bild)

Vilket sällskap jag satt med! Den ena kunde inte hålla drickan i flaskan och hade precis lärt sig att titta i kors, Den andra kunde inte hålla munnen stängd och den tredje tyckte att det var lika bra att lipa hela tiden Sen satt ju Ella vid vårat bord men jag fick inget kort på henne.  ÄLSKAR ER ALLIHOPA! TACK FÖR EN SKIT ROLIG DAG!

Torsdag 090604 (skavsår av dansande)

Dance! Hahha det blir min hälsningsfras för idag. Skolan började kl.9:45 och först upp var SingStar. Skit roligt! Jag och Linn körde Sk8 boy med Avril Lavinge. Vi båda har varit/är fan av henne så den passade oss. Efter det var det frågesport. Lite konstiga frågor men ingen var direkt svår egentligen om jag tänker efter.

Sen blev det lunch i våran fint uppdukad matsal. Kött (kommer inte ihåg vilken sort), potatis och bea-sås fanns på menyn.  Riktigt gott! Som picken över i, så fick vi efterrätt. Det blev någon blanding av vit cholkad,choklad pudding med typ grädde och glass. Det var iallafall skit svårt att försöka lista ut var det var men så gott!! Till dricka blev det läsk. :) Lyxigt!
Bilder på bl.a maten kommer snart.

Sen fick vi flytta våra små rumpor ifrån matsalen och gå till Berga Teatern där det var Disco. Skit roligt var det och jag dansade tills jag inte kunde stå på benen. I början dansade inte så många men efter ett tag började folk släppa loss :)

Så här sitter jag, trött som in i ****** med skavsår på fötterna och skit ont i benet. Som ni kanske vet så gjorde jag ju illa mig förut och så smart som jag är så står jag flera timmar på rad och hoppar, Ropar, sjunger med i låtarna och dansar som om jag vore en liten 4 åring so har fått en häst! Men dte var så roligt att jag inte kan sluta skratta här bakom data skärmen.

Sitter med Fredrik och vi diskuterar min garderob. Lite sjukt! hahha x) Apropå killar så hände en grej igår. Var ju på matchen som fotbollslaget hade mot Spånga, och jag hade det så sjukt kul med Tove verkligen. En sån skön tjej. Iallafall så satt vi där och snackade om att vissa alltid ska kommentera om man ska hem till en killkompis. Iallafall så kom vi in på killarna i min klass sen och då sa jag det att vi i våran klass hänger väldigt mycket tillsammans, killar och tjejer alltså och det är väl inget konstigt med det, eller? Men då skulle några andra tjejer i laget börja kommentera det! De började typ vissla och sa: Åhh Jojo!

Sånt stör jag mig på så mycket! Man kan faktist vara kompis med en av det andra könet. Eller är det imot reglerna på något sätt eller?

Måste hoppa in i dushen. Känner mig verkligen inte Fresh! (vet att det är felstavat men det är meningen) Byee!!


Sova snart?

Hej bloggen!
Klockan är 00:25 och jag har inte somnat än. Sitter upp och gör en design till en jätte söt tjej och är inne lite här och var. Känner att jag kommer vara riktigt trött imorgon och så klart extra flumig. Håll Colan bort ifrån mig annars kommer ni få se den flumiga sidan utav mitt roliga jag, och tro mig om ni inte älskar mitt skratt kommer ni ha önskat att Cola inte fanns i denna värld. x)

Dagen imorgon ser ut så här:
-Samling i klassrummet
-SingStar
-LUNCH
-Lekar/vet inte vad vi ska göra vi detta tillfälle men hittar på något x)
-Disco i berga teater.

Detta var ju på ett ungefär men men.. Kommer dansa som in i helvete och ha så roligt med min underbara klass.

Nu blir det ännu mera "lek" i Ps innan det blir sängen. Upp igen i morgon klockan 6:00. Usch!!


Tisdag (kort inlägg)

Hej!
Idag var det skola, konstigt jag vet. x) Dagen började med sovmorgon vilket var jätte skönt! Sov till 7. Första lektionen var Franska och det var ganska sorgligt eftersom det var sista lektionen med den gruppen, med den läraren,i de klassrummet och i den skolan.

Efter det var det musik och killarna spelade låtarna som de ska spela på avslutningen för oss. Börjar kunna de utan till nu :P Fick riktigt ont i halsen av att skrika så mycket som vi gjorde. Hahha både Gustav och Fredrik höll för öronen x)

Förutom det så har väl dagen varit som vanligt, och nu ska jag ut och jogga. Måste verkligen röra på mig känner jag :)

Byee

God Morgon

Om 30 minuter går mitt tåg så jag ska snart börja gå ner till stationen. Idag har vi en halv lång dag med rättså mycket lektioner. Skönt med sovmorgon iallafall :)

Senare idag kommer det en ny tävling i bloggen som jag har haft med några gånger förut. Tävlingen går vid namnet "Hottie and Nottie!" har ändrat till and istället för or. 
 
Bye for a while, but don't forget to SMILE!

Video

Som ni kanske har märkt så har ingen ny video kommit upp eftersom jag känner att jag har för lite material, så ni får verkligen börja ta och låta mig filma er nu x) Annars blir det ingen rolig och lång film..

Om jag filmar lite till så blir den väl klar i morgon antar jag, eftersom jag redan har valt låtar.

Jag har även glömt sladden till kameran hos mamma så det dröjer nog längre innan jag kan lägga upp filmen :( Får se om syrran är snäll och kommer med den.

MÅNDAG 010609

Hej!
Idag var det ju måndag, som de flesta kanske märkte, och det betyder ju skola för de flesta. Jag tillhör ju "de flesta" så idag vart dt ju skola. Det ska bli så skönt och få sommarlov men jag vill verkligen inte lämna alla!


I fredags sprejade Fredde vatten på mig,Ella, Jossan och en massa andra. I början var det rättså roligtmen eftertag började man mest bara bli blöt. Jag och Jossan tyckte verkligen att vi behövde våran hämnd så vi gick in i skolan och fyllde en vattenflaska med vatten. Efter att sista lektionen var slut så sprang jag fram till väskan och tog chansen att bomba Fredrik med en massa vatten,en massa var kanske att ta i eftersom det var en lite flaska men ändå. Timeingen var perfekt eftersom han stog med ryggen vänd imot mig och pratade med Acke. Så jag sprang fram och sputtade halva flaskan på honom. Efter att ha gjort det kom jag på att det kanske var bra att springa också :P Så jag började springa åt något håll. När jag sprungot ca 3 meter så tappade jag flaskan men märkte det inte förräns efter några sekunder men försökte iallafall få tillbaka den i min hand. När jag var 2 cm ifrån flaskan så tog fredrik den och började bomba mig istället. Jag var helt chockad eftersom jag trodde att jag skulle få flaskan men kom på den smarta (?) ideen att kasta mig ner på marken och försöka skydda mig. Funkade inte så bra! x)

Idag tänkte iallafall jag och Jossan,btw så var inte jossan med i fredags utan lät mig blöta ner Fredrik, att dte skulle vara roligt att testa igen så vi satte oss vid cyklarna och väntade på att Fredrik och Gustav skulle komma tillbaka ifrån Centrum. Det tog ett tag innan vi började vattenkriget men det var det värt! Iallafall så blev Fredrik inte så glad och jagade oss. Jossan sprang in på Berga och jag vet inte vart jag sprang. Försökte väl gömma mig lite x) Iallafall så höll vi väl på att vattna varandra som om vi vore några törstiga blommor, i ett bra tag. Men efter ett tag började Fredrik bli mer och mer FEG och började cykla iväg så Fredrik om du läser detta så var du EN RIKTIGT FEGIS faktiskt!

Skit roligt hade vi iallafall. Tills jag kom hem helt genomblöt över hela ryggen och frös även fast det är lika varmt som I Afrika här nu. Btw så filmade Ella så de kommer väl med i nästa video som antagligen kommer ut imorgon :)

Det blev ett långt inlägg och jag ber om ursäkt om folk hatar de här typen av inlägg. Så Sorry till er som tycker att det är svårt att läsa och glöm inte att KOMENTARA!!

RSS 2.0