Godnatt <33

Godnatt får jag nog ta och säga nu. Moa ar precis somnat men inte den andra lillen. Ska försöka krypa ner också. imorgon ska jag trpts allt upp 6:30 och åka med Moa till dagis.

Dröm frisyren som kanske åker på mig i höst :D men det nlir ju inte vitt, svart eller rött så klart!! <33
Credit: photobucket


Collide-Howie Day

Så skön och bra låt! Kan inte sluta sjunga den eller sluta lyssna på den sen Emelie sjöng den på skolavslutningen.


29.o7.09- Dagen började tidigt.. FÖR TIDIGT!

Jag är så trött att jag inte ens orkar att skriva "hej" till er som läser. Helt otroligt att jag orkar skriva ens, haha xD Nej men seriöst så är jag så trött att jag skulle kunna smäll av när som helst. men jag har ju min andledning till avrför jag är det också. Mamma var vaken halva natten med Tindra (den minsta) som inte ville sova, så klockan 5 kom hon med henne till mig. Det var bara att ta henne och rycka på axlarna. Man har liksom inget val.

Jus nu sitter jag och spelar på facebook. Egentligen är det ingen sida jag skulle vara inne på i vanliga fall men eftersom både mamma, mormor och Mikiz  redan var medlemar kunde jag inte skippa det.

Nu måste jag gå. Byee


27.o7.09- Krabburgare till frukost?

Hej!
Jag kommer inte ens ihåg när jag uppdaterade senast, En evighet har väl passerat sen dess.


Nu är jag iallafall hos mamma. Känns rättså skönt eftersom jag bara vill bort ifrån pappa just nu. Vi har bråkat jätte mycet den senaste veckan och jag är så sur på honom somman bara kan bli. Vemi hela världen ger inte sin dotter en present när hon fyller år? 14 också dessutom!! Tydligen är det bara jag som får ett busskort (somskolan betalar mest på) ett busskort i julklapp men ingenting när jag fyller år.

Nu får jag min frukost severad av min lillebror Timmy. Svamp bob fyrkant går på tv:n så han spinger runt och serverar krabburgare. Brödet verkar bestå dels av min mobil x) Och nu börjar min lillasyster ropa "KOM OCH KÖP!" så de har väl en resturang och affär. :)


Nee nu måste jag ut och
häga upp tvätten och sen leka lite med småttingarna. De börjar ropa mer och mer påmig hela tiden. KRAM <33 Jo7Jo [the 7th is silent]


älskar bilden :) Tagen byy Jojo [me]


Vill bara..

Nu ska jag ut och springa. Jag vill bara få ut alla känslor osv. Vill bara springa bort, bort ifrån allt. och alla. Bara lämna allting bakom mig för ett tag och kunna umgås med min bästa vän. MUSIKEN.

Mum, He gave me the look and I think I'm in love..

Nu fattar jag äntligen vad Michelle menade med att bli kär i hår. Jag är det också! I en amerikansk youtube-sångare med hår värt guld! Han heter Jarrod Matthew och är helt underbar, Med piercing på rätt ställen, Den rätta punk-looken och med en röst som får mig att smälta. Jag tycker att han är bra och speciel. Har ni dåliga kommentarer så håll dem inne. :)


Och JAA det är en KILLE!!! [Det här är inte den bästa låten]

Dagens Outfit

-Gårdagens Outfit-


 Tjocktröjan: okänd Linne: okänd Byxor: Gina tricot 99:- (REA)


-Dagens Outfit-


Jeans: Gina tricot 99:- (REA) Kofta: Fått av Emmie. Linne: Kommer inte ihåg.


Updatee..
Jag måste sminka mig nu och fixa men vi hörs sen igen vid 12 eller något. Då är jag hemma hos mamma :) See you later, Alligater [stavas?]. Byee

Updatee x)

Gud vad jag skriver "Updatee" hela tiden. Först förut i bloggen, sen på youtube för 3 minuter sen och nu här igen.

Nu har magen fått sin fukost och det ser ut som om att jag kommer få lämna datan snart. Mitt rum är redan stökigt efter..2 dagar? Allting, verkligen allting, ligger på golvet.

Jag har tänkt att visa alla saker som jag har köpt de senaste dagarna men gissa vad. Jag orkar inte. Men dagen och gårdagens outfits kommer upp om några minuter. 

Imorgonbitti startar även en ny tävling som ni kommer ha ca 2 veckor att delta i. Så se till att kolla in den senare. Priset är ett halsband men mer säger jag inte xD


En härlig sommarbild till er alla. Tagen av mig :)

Hellow??

Hejsan Hopsan!
Nu har jag varit uppe i 1 timmme och 30 minuter men fortfarnade knappt hunnit någonting. Även idag ska jag till mamma en sväng och mata hundarna och gå ut med dem. Sen blir det bussen hem och hjälp farfar med sin data. Boring! eftersom jag kommer förklara hur man ska göra men han kommer glömma bort det direkt igen. Det skulle vara bättre om han inte hade någon. :/

Nej nu måste jag gå för frukosten serverar inte sig själv i det hära huset.. Skriver efter att min mage har fått vad den behöver :) Kram

Gamla bilder..

Jag sitter med mammas dator och kollade igenom lite bilder. Hittade några gamla på mig och även på andra i släkten. :]


Jag på Cypern sommaren 2008 . Blev trött på att mamma tog bilder hela tiden x)


Jag på flygplanet till Cypern 2008


Tessan och Moa. Ser ni hur mycket större hon är och moa är ändå 3 år gammal.


Mormor och Moa serverade kakor och bullar efter julmiddagen förra nyår.

Min morfar. Nu fick ni se han också. Han bits inte jag lovar :P

Really Bad Update..

Hej!
Rubriken säger väl precis vad det har varit på min blogg de senaste dagarna. "Really Bad Update" är vad det har varit. Ni har säkert trott att jag har varit död eller något ,men jag kan garantera att jag är vid liv. Tror det iallafall. hahha xD

Just nu sitter jag hos mamma med föräldrar fritt och tittar på Hannah Montana. En riktig rolig episode var det.


"He is the reason that the tears drops on my guitar.. -Taylor Swift"

Updatee :)

Hellow, alla som läser detta!

Mitt rum tog ju lite längre tid än jag hade tänkt mig men nu är det så fint som det kan bli. :) Jag till och med gjorde rent akvariumet. Nu har jag runt 35 fiskar så det är lite trångt inne i den dära fisktanken. Tycker närstan synd om dem men de flesta utom 10 är yngel och pyttesmå.

Nu får jag skärpa mig. Jag loggade inte in för att börja snacka om mina fiskar. Utan jag har tänkt starta en till tävling. Det blir det vanliga med Hottie Or Nottie. Får se. :)

Kram <33 [Får Datan Igen Klockan 22.00 så Jag drar igång lite grejer då :)]



Credit: photobucket.

Slarvig..

Hej!
Jag måste nog erkänna att jag är riktigt slarvig. Igår skulle jag ha svarat på alla era kommentarer, Gjorde jag det? Nej, självklart inte för jag loggade ju in på youtube istället och satt där. Men idag blir det andra bullar. Nu ska det svaras tills mina händer brinner. hehe xD

Annars idag händer det inte mycket. Måste städa rummet, som är ännu ett bevis på att jag är den mest slaviga människa på jorden, som ser ut som ett..Jag vet inte vad. Mer uppdateringar kommer senare när jag är klar. Var berädd på att det kan ta några timmar. :)

Finland 2009

Tänkte dela med mig av lite bilder från finland. Vi var ju där från i Söndags till igår. Hoppas ni gillar dem :)


Vi eldade typ varje dag.Mysigt!! :) I finland eldar man istället för att dansa runt midsommarstången på midsommar. Visste ni det?


Varje år i Lappenranta, där vi är varje år, har de en utställning med ett tema. Alla figurerna görs i sand. Årets tema var Seriefigurer och Sagor. Svampbob och Patrick var mina stora favoriter. :)


Men slottet var också coolt. Vet inte om det är Disney Slottet eller vad det är från för annan saga men ändå.


Pippi långstrump och Lillagubben med Ville Villakulla i Bakrunden.


De tre små grisarna (den tredje grisen ligger bakom de andra. Man ser lite av han) och Vargen.

Det får vara det så länge. Kommer kanske mera sen. KRAM


Jag har 200 kommentarer att svara på nu (känns det som). Det är nog mer mot 20 st men ändå. Jag klagar inte på att ni skickar kommentarer för dte är såå himla roligt men just nu är jag inte på humör för att svara. Orkar liksom inte.
Allt jag kan säga är att det är sån himla tur att jag inte är Kenza eller någon annan känd bloggare. :P

Desperat?

Hej!
Mina fingertoppar bara flyger fram över tangentbordet! Snacka om att jag har längtat efter det hära, att vara tillbaka på bloggen och bara skriva om allt somkommer upp i huvudet. Nu tycker ni säkert att jag är en riktigt datanörd eller bara a riktigt konstig men jag har varit utan min data, min älskade blogg i 3 veckor. 3 VECKOR!! För mig är det mycket för andra kanske inte. Jag älskar verkligen min blogg, och alla som läser den. Jag funderar på att slå ihop ett dubbelbröllop med mig, thatisjustme, Ella och ellea. Låter inte det bra? Fr hon verkar tycka om hennes blogg lika mycket som jag gillar min.

För att byta samtalsämne så kan jag ju meddela att idag är en stor dag för mig. En stor dag för mitt sanna jag, för min framtid och för mänkligheten. Nu tror ni säkert att dte är något jätte speciellt men nej. Jag fyller bara år idag så allt om att det är en stor dag var bara överdrift, men lite glad måste jag ju ändå vara eller?

Så nu sjunger vi "Happy Brithday To You! Happy Birthday To You! Happy Birthday Dear Jojo! Happy Birthday To Yoooooou!"  Hehe :P

KRAM

Lite arg?

Hej alla underbara läsare som jag saknar så himla mycket!
Jag saknar verkligen min blogg. Låter lite knäppt men jag gör det!! JÄTTE MYCKET! Jag vet att jag låter som en patetisk 3 åring.. :P

Är fortfarande hos min mamma och jag har så tråkigt! har inte fått varit inne på datan på 2 veckor, min mobil har gått sönder och min kamera har inget batteri (självklart så glömde jag ju laddaren) så jag har inget att göra!!

Om precis en vecka så fyller jag år!! JIPPIE!! Jag hade ju hoppats på en mini-pc ipresent men den kan jag ju gömma nu eftersom mobilen är sönder, och jag får bara 1 present av pappa varje år. Ni kanske tycker att jag låter som en dryg liten skitunge somfår allt hon vill ha men det är vekligen tvärtom! Varje år sen jag fyllde 11 har jag fått en mobil i födeledagspresent, det börjar bli lite tråkigt nu! Så i år skrev  jag data och ipod på önskelistan och eftersom att mobilen fick vattenskada så får jag säkert en i år igen!!!

Måste gå men uppdaterar imorgon igen. när jag kommer hem till pappa.

KRAM<3

RSS 2.0